Dansk volley-stjerne forgyldes af ørkenklub

Danmarks bedste volleyballspiller Mads Ditlevsen har skrevet under på en ny 1-årig kontrakt med Abu Dhabi-klubben Al Jazira. Den danske volley-stjerne Mads Ditlevsen skiftede i december sidste år til Al Jazira på en fem måneders kontrakt. I den periode har han gjort det så godt, at klubben nu forlænger aftalen til hele den kommende sæson.…

:


Danmarks bedste volleyballspiller Mads Ditlevsen har skrevet under på en ny 1-årig kontrakt med Abu Dhabi-klubben Al Jazira.

Den danske volley-stjerne Mads Ditlevsen skiftede i december sidste år til Al Jazira på en fem måneders kontrakt. I den periode har han gjort det så godt, at klubben nu forlænger aftalen til hele den kommende sæson.

Her kan Mads Ditlevsen se frem til en klækkelig lønforhøjelse, selvom der dog langt fra er tale om fodbold-lønninger.

”Det er den største kontrakt, jeg nogensinde har skrevet under på. Det er ikke en hemmelighed, at jeg måske kommer til at tjene det dobbelte i forhold til før,” siger Mads Ditlevsen.

Som en del af den nye kontrakt kommer Mads Ditlevsens kone og to børn til Abu Dhabi, så familien igen er samlet.

”Det bliver rart, at vi alle sammen er samlet igen. Indtil videre har de kun været hernede på ferier. Hvis jeg skulle have været helt alene i 8-9 måneder, så havde jeg sagt nej tak til kontrakten, uanset hvor mange penge de havde tilbudt. Det havde jeg ikke kunnet holde til,” siger han.

Det er kun tilladt at have én udlænding på holdet i volleyligaen i Abu Dhabi. Derfor hviler der også et stort ansvar på Mads Ditlevsens skuldre.

Der skal pokaler på bordet, og netop det er noget, som Mads Ditlevsen kan levere. Årets Danske Volleyballspiller anno 2014 førte i den forgangne sæson Al Jazira til klubbens første titel i fem sæsoner, da holdet vandt Vice President Cup.

”Jeg håber selvfølgelig, at vi kommer til at vinde flere pokaler med holdet. Som det ser ud lige nu, så kan der være et par rotationer på vej i truppen, så vi får et par nye, bedre lokale spillere ind,” siger han.

På grund af den lange sæson i Abu Dhabi uden familien holder Mads Ditlevsen en pause fra landsholdet for at bruge tid sammen med sin kone og to børn. Han vil deltage i nogle landsholdstræninger, men spiller efter aftale med landstræner Mikael Trolle ingen kampe i European League 2015.

Resten af herrelandsholdet spiller på hjemmebane mod Polen den 4. og 5. juli og mod Østrig den 8. og 9. august

Del nyhed

LÆS OGSÅ