Her er årets ungdomskåringer anno 2015

Der er blevet sat navne på årets ungdomsklub, årets ungdomsleder, persongnist og klubgnist. Se hvem ildsjælene er her. Årets Ungdomsklub 2015 er Lyngby Gladsaxe Volley. Klubben startede op som et holdsamarbejde på teenområdet, og efter en succesfuld første sæson, slog klubberne sig sammen til én fælles klub, der med sine mere end 350 medlemmer må…

:


Der er blevet sat navne på årets ungdomsklub, årets ungdomsleder, persongnist og klubgnist. Se hvem ildsjælene er her.

Årets Ungdomsklub 2015 er Lyngby Gladsaxe Volley. Klubben startede op som et holdsamarbejde på teenområdet, og efter en succesfuld første sæson, slog klubberne sig sammen til én fælles klub, der med sine mere end 350 medlemmer må betegnes som en stor og væsentlig klub.

Lyngby Gladsaxe Volley arbejder målrettet mod at opnå succes i kids- og ungdomsafdelingerne ud fra devisen om, at det er lettere at beholde de eksisterende spillere i mange år, frem for hele tiden at skulle skaffe nye. Derfor arbejdes der bevidst med at skabe sociale relationer på tværs af køn og alder, ligesom der til stadighed stræbes efter at finde og udvikle trænere således, at klubbens ungdomstilbud bliver bedre og bedre år for år.

Årets ungdomsleder 2015 er Flemming Andersen fra Havndal Volley. Han har været leder af i klubben i intet mindre end 43 år. Derudover har Flemming Andersen også lagt kræfter i trænergerningen i samme antal år.

Men en træningsfilosofi om, at “alle er lige, og der er brug for hver og en til at stå sammen for at sejre” er man sikker på, at Flemming Andersen har team spirit i højsædet.

Årets klub gnist 2015 er Tønder SV-75. Klubben har efter nogle magre år fået vendt skuden med fornyet energi og nytilkomne mennesker i klubben skabt vækst og en tro på, at klubben i fremtiden kan blive en stærkt forankret klub i lokalsamfundet.

Tønder SV-75 tog i efteråret fx initiativ til at afvikle skolestævner for fuld udblæsning. Ikke færre end 1.165 børn har i efteråret 2014 været til skolestævnerne og dermed dannet grundlag for en stor rekrutteringsflade til klubbens Kids- og Teenvolley afdeling.

Årets Persongnist 2015 er Louise Veje Dahlgaard fra Bedsted KFUM. Hun er utrolig vellidt blandt børnene, og det skyldes en stor faglig dygtighed kombineret med en forståelse af vigtigheden af den sociale dimension i arbejdet med børnene. Dette gør, at hun trods sin unge alder, også er meget afholdt og værdsat blandt træner-kollegaer i klubben, forældre og pædagoger.

Louise Veje Dahlgaard har også lavet en kæmpe indsats i at drive et stort SFO-projekt i sit område. I 16 uger har hun 2 gange om ugen ledet træningen for et mylder af børn. Det har været med høj kvalitet og med et stort engagement. Denne indsats har også resulteret i, at mange af børnene er startet til volleyball i klubben.

Læs meget mere om årets kåringer her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ