Kristian Knudsen på kontrakt i fransk topklub

Den danske landsholdsprofil, Kristian Knudsen, har skrevet kontrakt med den franske topklub Cannes. Dermed fortsætter Kristian Knudsen sin flotte udlandskarriere. Kristian Knuden har siden EM på hjemmebane i 2013 været mere eller mindre klubløs. Knudsen havde en afstikker til den tyrkiske klub Çankaya Belediyesi Anka Spor Kulübü, som dog ikke udbetalte hans løn, hvorfor kontrakten…

:


Den danske landsholdsprofil, Kristian Knudsen, har skrevet kontrakt med den franske topklub Cannes. Dermed fortsætter Kristian Knudsen sin flotte udlandskarriere.

Kristian Knuden har siden EM på hjemmebane i 2013 været mere eller mindre klubløs.

Knudsen havde en afstikker til den tyrkiske klub Çankaya Belediyesi Anka Spor Kulübü, som dog ikke udbetalte hans løn, hvorfor kontrakten blev ophævet.

Siden da har Kristian Knudsen holdt formen ved lige i den franske topklub Cannes, hvor han også er bosiddende. Nu har Knudsen så skrevet kontrakt med klubben.

”Det er dejligt at kunne blive ved med at spille volleyball. Jeg har ikke haft kontrakt i et år. Så jeg glæder mig enormt meget til at skulle spille topvolleyball igen,” siger Kristian Knudsen.

Cannes røg ud i semifinalen i sidste sæsons slutspil i Frankrig. Muligheden for en kontrakt med klubben opstod, da en af Cannes’ nøglespillere rev akillessenen over og er langtidsskadet.

”De så potentialet i at skrive kontrakt med mig frem for at skulle ud og finde en ny spiller, som de ikke kendte. Cannes’ træner er den tidligere serbiske landstræner. Han ved, hvad jeg står for, blandt andet efter vi spillede mod dem ved EM på hjemmebane i 2013,” siger Kristian Knudsen.

Cannes skal blandt andet spille CEV Cup i næste sæson.

Kristian Knudsen har tidligere spillet i Belgien, Frankrig, Tyskland og Qatar.

Den danske anfører ankom til landsholdslejren i sidste uge, hvor han sammen med resten af de danske volleyherrer begynder forberedelserne frem mod European League, hvor Danmark møder verdensmestrene fra Polen på hjemmebane i Slagelse i de første kampe den 4. og 5. juli.

Del nyhed

LÆS OGSÅ