De danske mestre møder Tromsø i CEV Challenge Cuppen

Gentofte skal en tur til Norge i deres første europæiske kamp i den kommende sæson. Det står klart, efter der i dag blev trukket lod til CEV Challenge Cuppen. Gentoftes herrer skal i den kommende sæson prøve kræfter med europæisk volleyball. De danske mestre er med i CEV Challenge Cuppen. I dag blev der trukket…

:


Gentofte skal en tur til Norge i deres første europæiske kamp i den kommende sæson. Det står klart, efter der i dag blev trukket lod til CEV Challenge Cuppen.

Gentoftes herrer skal i den kommende sæson prøve kræfter med europæisk volleyball. De danske mestre er med i CEV Challenge Cuppen.

I dag blev der trukket lod til 1. runde, som spilles den 24. og 25. oktober.

Og op af bowlen kom norske Tromsø.

“Jeg er ekstremt glad for antallet af hold, som har valgt at deltage 2016-udgaven af de europiske turneringer,” siger CEV-præsident André Meyer.

”Jeg vil især gerne sige velkommen til alle de nye hold. Jeg håber, at de vil udnytte muligheden for at spille på den europæiske scene til at fortsætte udviklingen af volleyball i deres hjemland,” siger han.  

”Jeg ønsker alle deltagende hold held og lykke og ser frem til en spændende sæson, som når klimaks til finalerne næste forår med en række verdensklassekampe.”

Del nyhed

LÆS OGSÅ