Bliv en bedre træner: Alle kurser og uddannelser er klar

Fra kidsvolleytræner til divisionstræner. Uanset niveau er der helt sikkert også en givende uddannelse eller et spændende kursus for dig. Nu ligger alle datoerne fast. Få hele overblikket her. Dansk Volleyball Forbund uddannelseshus bugner af gode kurser og uddannelser, som kan være enten startskuddet eller næste skridt i trænerkarrieren. En af de mange træneruddannelser er…

:


Fra kidsvolleytræner til divisionstræner. Uanset niveau er der helt sikkert også en givende uddannelse eller et spændende kursus for dig. Nu ligger alle datoerne fast. Få hele overblikket her.

Dansk Volleyball Forbund uddannelseshus bugner af gode kurser og uddannelser, som kan være enten startskuddet eller næste skridt i trænerkarrieren.

En af de mange træneruddannelser er fx Divisionstrænerkurset, som i år afholdes i Frederiks den 5.-6. september 2015 og Ishøj den 12. og 13. september 2015.

Eller hvad med en hel uddannelsesweekend? Her er der tre muligheder i: Alhedehallerne, Frederiks den 5.-6. september 2015, Ishøj Idrætscenter den 12.-13. september 2015 eller Hældagerhallen den 26.-27. september 2015.

Få det totale overblik og tilmeld dig de mange kurser og uddannelser fra Dansk Volleyball Forbund på her.

Du må heller ikke gå glip af dette års kidsklubsamling i Fredericia Idrætscenter, som sætter fokus på, hvordan vi byder velkommen i klubberne til vores nye børne- og ungdomsspillere? Og hvordan skaber vi rammer i klubberne, så spillerne føler sig velkomne og fastholdes?

Skuespiller og foredragsholder Jens Arentzen og taekwondo ikonet Karin Schwartz er allerede klar til at holde oplæg. Det skal du opleve.

Del nyhed

LÆS OGSÅ