Danmark tager skridt fremad imod Estland

Danmark-Estland 0-3 (22-25,20-25,22-25,(20-25)) Efter gårsdagens nederlag til Estland, hvor det tog tid at vænne sig til niveauet, var målet i dag at stabilisere spillet og spille op til Esternes niveau og det lykkedes næsten. Modtagningen holdte igen stand imod det estiske servepres, hvilket gav gode muligheder for en stabil sideout. Samtidig var disciplinen høj i…

:


Danmark-Estland 0-3 (22-25,20-25,22-25,(20-25))

Efter gårsdagens nederlag til Estland, hvor det tog tid at vænne sig til niveauet, var målet i dag at stabilisere spillet og spille op til Esternes niveau og det lykkedes næsten.

Modtagningen holdte igen stand imod det estiske servepres, hvilket gav gode muligheder for en stabil sideout. Samtidig var disciplinen høj i blokade- og forsvarsspillet, og med bedre pres i serven, lykkedes det at komme til angreb.

Så langt hen af vejen konkurrede det danske hold med esterne og sættene forløb stort set ens. Danskerne spillede stabilt men kom bagud med to grundet en serve- eller slagfejl, og den føring yo-yo’er op og ned. Danskerne har mulighed for at komme forbi, men endnu en servefejl eller slagfejl afgør sættet til esternes fordel.

Det var dog en klar forbedring fra i går, og set over de sidste 3 weekender, har hver spiller løftet sit niveau, og bidraget til holdets udvikling. Spillerne har formået at tage skridt fra kamp til kamp, og identificere de næste udviklingszoner og finde løsninger for at tage de næste skridt. Det lover godt for udviklingen i landsholdstruppen og vejen frem til en eventuel deltagelse ved European League i 2017.

Nu gælder det en træningslejr ved High Performance Campen i Ikast i uge 27, og så går planlægningen af EM-kvalifikationen i 2016 i gang.

Dagens spiller blev for anden dag i træk Maria Tyndeskov.

IMG 5436

Del nyhed

LÆS OGSÅ