Danske damer i stigende form imod Estland

Danmark-Estland 0-3 (13-25,17-25,21-25,(18-25))Efter sidste uges kampe imod Sverige, Georgien og Litauen, var det i dag en anden kaliber modstander som Danmark stod overfor. Det øgede presset gevaldigt, og krævede løbende tilvænning, hvilket lykkedes godt. Men det tog tid at få styr på esternes angrebspres, og samtidig kæmpende danskerne gennem kampen, men at finde sit eget…

:


Danmark-Estland 0-3 (13-25,17-25,21-25,(18-25))
Efter sidste uges kampe imod Sverige, Georgien og Litauen, var det i dag en anden kaliber modstander som Danmark stod overfor. Det øgede presset gevaldigt, og krævede løbende tilvænning, hvilket lykkedes godt.

Men det tog tid at få styr på esternes angrebspres, og samtidig kæmpende danskerne gennem kampen, men at finde sit eget servepres. De tog ting gjorde, at første sæt relativt hurtigt gik sin gang, og kun Trine Noer Kjelstrups angreb holdte danskerne inde i kampen.

Men som kampen skred frem, var modtagningen på niveau, og danskerne formåede at angribe sig op på esterne. Specielt i midten af andet sæt, viste Danmark hvad hele angrebspaletten kunne bestå af, og spillede sit bedste niveau.
Desværre kunne Estland skrue på knapperne og med mere stabilitet i de afgørende faser, sætte trumf på afslutningerne i både andet og tredje sæt, og dermed vinde kampen 3-0.

Da det er testkampe, spilledes også et ekstra fjerde sæt, der også gik til Estland med cifrene 18-25.

Der var plads til ét nyt ansigt på banen i dag, hvor Lea Meilstrup Poulsen gjorde en fin figur i sin debut, og centerkollega Maria Tyndeskov løb med æren som kampens spiller.

Alt i alt viste kampen, at de danske damer kan slå esternes 2. sekser, men skal spille på sit absolutte max, for at slå den rutinerede og fysisk stærke 1. sekser.
Det max skal vi opnå ved at justere servepresset, samt at få angrebsspillet til at afspejle holdets bredde i hævningernes tempo og bestemmelsessted. De to ting, håber vi kan give sætsejre i morgendagens revanchekamp kl. 15.00.

IMG 5435

Del nyhed

LÆS OGSÅ