Fra sandet til hallen: Martin Olesen ny ligatræner i Hvidovre

I sidste sæson høstede han store successer i sandet, blandt andet på Danish Beachvolley Tour, som begynder i denne weekend. Nu skal han stå i spidsen for Hvidovres som head coach for klubbens herrehold i Volleyligaen. Den nye head coach vil sætte sit eget præg på truppen, og derfor holder han åbne try-outs for interesserede…

:


I sidste sæson høstede han store successer i sandet, blandt andet på Danish Beachvolley Tour, som begynder i denne weekend. Nu skal han stå i spidsen for Hvidovres som head coach for klubbens herrehold i Volleyligaen.

Den nye head coach vil sætte sit eget præg på truppen, og derfor holder han åbne try-outs for interesserede spillere, når han tiltræder den 8. juni.

Martin Olesen vil samtidig arbejde videre med den kerne af dedikerede unge talenter, som klubben allerede huser på ligaholdet.

Hvidovres ambition er at befinde sig i Volleyligaens øverste del.

”Det er en spændende udfordring for mig personligt. Jeg synes, der er et godt match mellem Hvidovres Volleyball klubs værdier og fokus på talentudvikling, det som jeg står for i volleysammenhæng og de spillere, der har været i truppen de sidste par år. Der er mange unge talenter, der gør det godt på ungdomslandhold, ved DM’ er og et par stykker, der har spillet sig ind i kredsen omkring A-landsholdet, ” siger Martin Olesen.

Bestyrelsesmedlem i Hvidovre Volleyball Klub Christina Schärfe Lambach glæder sig til samarbejdet med Martin Olesen:

”Vi håber, at de unge talenter vi har og dem vi selv har udviklet bliver, for der er meget godt at bygge på – både for liga-aktuelle spillere og for de lidt yngre spillere. Med Martin Olesen ombord som head coach på liga-holdet bliver talentudvikling sat i fokus,” siger hun.

Denis Janka, der sidste sæson var head coach for klubbens ligahold, har valgt ikke at fortsætte i næste sæson.

 ”Vi har været meget glade for Denis Janka og de internationale perspektiver på volley, som han har bidraget med. Får Denis ’kriller i fingrene’ og lyst til atter at arbejde aktivt med volley i amatørklub-regi, så er der i en klub som vores altid muligheder,” slutter Christina Schärfe Lambach.

Del nyhed

LÆS OGSÅ