Dansk volleykomet på kontrakt i Belgien

Den danske landsholdsspiller og kæmpetalent Rasmus Breuning har skrevet kontrakt med den belgiske ligaklub VBC Waremme. Rasmus Breuning var en af de store profiler hos Middelfart Volley i sidste sæson, hvor den fynske klub vandt sølvmedaljer i Volleyligaen. Nu har den 21-årige kantspiller skrevet under på 1 år lang kontrakt med den belgiske klub VBC…

:


Den danske landsholdsspiller og kæmpetalent Rasmus Breuning har skrevet kontrakt med den belgiske ligaklub VBC Waremme.

Rasmus Breuning var en af de store profiler hos Middelfart Volley i sidste sæson, hvor den fynske klub vandt sølvmedaljer i Volleyligaen.

Nu har den 21-årige kantspiller skrevet under på 1 år lang kontrakt med den belgiske klub VBC Waremme.

”Det betyder en hel del at komme til udlandet at spille. Jeg skal prøve kræfter med en helt ny liga i et andet land. Det bliver en kæmpe oplevelse,” siger Rasmus Breuning.

”Det er det helt rigtige tidspunkt for mig at komme til udlandet. Jeg er færdig med HF, og jeg kender allerede en spiller dernede, hvilket er meget rart. Jeg vil kæmpe rigtig hårdt for at få en masse spilletid og en startplads,” siger han.

”Belgien er en god liga, og der kommer til at være et større pres på mig både fysisk og mentalt. Det er et godt sted at komme hen som første udenlandske klub.”

199 cm høje Rasmus Breuning scorede 204 point i sidste sæson i de 14 kampe han optrådte i. Dermed havde det unge talent Volleyligaens 4. bedste gennemsnit med 4 point per sæt.

Breuning er noteret for 17 A-landskampe og er også med i den landsholdstrup, som skal spille European League til sommer. Her åbner volleyherrerne mod verdensmestrene fra Polen på hjemmebane i Slagelse den 4. og 5. juli. Næste og sidste hjemmekampe i gruppespillet er mod Østrig den 8. og 9. august i Aarhus.

Læs mere her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ