Skarpe danske volleydamer klar til årets eneste hjemmekampe

Damelandsholdet i volleyball møder i weekenden Estland i det danske landsholds eneste to hjemmekampe i år. Volleydamerne skal forsøge at fortsætte de gode takter fra den netop afsluttede firenationersturnering i Litauen. Lørdag den 30. maj og søndag den 31. maj lægger Holtehallerne gulv til damelandsholdets eneste to hjemmekampe i år. De danske volleydamer kommer med…

:


Damelandsholdet i volleyball møder i weekenden Estland i det danske landsholds eneste to hjemmekampe i år. Volleydamerne skal forsøge at fortsætte de gode takter fra den netop afsluttede firenationersturnering i Litauen.

Lørdag den 30. maj og søndag den 31. maj lægger Holtehallerne gulv til damelandsholdets eneste to hjemmekampe i år.

De danske volleydamer kommer med et par gode succesoplevelser i rygsækken. Damelandsholdet har lige spillet firenationersturnering i Litauen, hvor det blev til flotte sejre over Sverige og Georgien, inden værterne besejrede danskerne i sidste kamp.

”Det var nogle meget lærerige kampe, hvor vi er blevet meget klogere på de mange nye spillere på holdet. Vi fik bevist, at vi kan slå nogle nationer, som vi ligger meget tæt med,” siger landstræner Sven-Erik Lauridsen.

”Spillerne viste, at de er rigtig gode boldspillere, og generelt er der rigtig meget potentiale i den her trup. Spillerne vil og kan udvikle sig rigtig meget,” siger han.

Der er to nye ansigter i truppen til kampene mod Estland, idet Lauridsen har udtaget Asta Kjærgaard (Amager VK) og Lea Meilstrup Poulsen (Fortuna Odense Volley).

”I weekenden møder vi Estland, som er en hel del stærkere, end de nationer vi mødte i Litauen. Esterne er nogle store og fysisk stærke spillere. Men det skal nok blive to gode og underholdende kampe for både spillere og publikum,” siger Sven-Erik Lauridsen.

Kampene begynder begge dage klokken 15.00. Der er fri entré. 

Følg med på Facebook.

Truppen til kampene mod Estland:

Hævere:
Anne Katrine Ravn (Aarhus Volley)
Emma Brix (Team Køge)

Centre:
Maria Tyndeskov (Aarhus Volley)
Amanda Øster Andersen (Brøndby VK)
Trine Rask-Nielsen (Aarhus Volley)
Lea Meilstrup Poulsen (Fortuna Odense Volley)

Venstrekant:
Nora Møllgaard (Holte IF)
Trine Noer Kjelstrup (Brøndby VK)
Alina Hjorth Sode (Fortuna Odense)
Tenna Donslund (Aarhus Volley)

Højrekant:
Asta Kjærgaard (Amager VK)

Libero:
Ci Eshel (Aarhus Volley)
Laura Brix (Team Køge)

Del nyhed

LÆS OGSÅ