Danmark slutter på 3. pladsen i Lithuania Open

Danmark-Litauen 0-3 (13-25,21-25,23-25) Efter to svenskersejre over henholdsvis Litauen og Georgien, skulle Danmark vinde i dag for at løbe med turneringssejren. Samtidig kunne Litauen med en sejr krybe op på 2.pladsen bag Sverige, og det scenarie var desværre det, der udspillede sig i dag.Danmark mødte en modstander, der var knivskarp på server og angreb, og…

:


Danmark-Litauen 0-3 (13-25,21-25,23-25)

Efter to svenskersejre over henholdsvis Litauen og Georgien, skulle Danmark vinde i dag for at løbe med turneringssejren. Samtidig kunne Litauen med en sejr krybe op på 2.pladsen bag Sverige, og det scenarie var desværre det, der udspillede sig i dag.
Danmark mødte en modstander, der var knivskarp på server og angreb, og som udnyttede alle de huller som danskerne ikke fik lukket.
Det blev således en meget svær balanceakt, at bevæge sig imellem “stabilitet” og “at fejle sig ud af kampen”.
Det første sæt blev stresset, og modtagningen der har været holdets styrke igennem turneringen havde svære kår. Det blev dog stabiliseret igennem kampen, og sideouten nåede sit vante niveau i 3. sæt.
De danske server svigtede dog når det gjaldte, og samtidig var Litauerne dygtige til at presse danskernes blokade og forsvar til placeringsproblemer og vandt derved lette point.
Så indsatsen var god nok, men udførslen kunne ikke følge med.
Dagens spiller blev Ci Eshel.

Det blev således en 3. plads efter to sejre.
Placeringsmæssigt en skuffelse, men resultat- og udviklingsmæssigt en godkendt indsats igennem turneringen.
De mange nye ansigter har gjort det godt, og de vante kræfter har løftet deres del af ansvaret.
Set i det lange lys frem imod målet i 2017 – European League – har den danske dametrup vist sin spirende bredde, og der er tydelige forbedringspunkter over hele linjen, nu handler det bare om at få det lært.
Om vi når det inden weekenden er usikkert, men vi vil gøre vores bedste

Del nyhed

LÆS OGSÅ