Danmark slår Georgien

Danmark-Georgien 3-0 (25-21,25-20,25-17) I danskernes anden kamp ved Lithuania Open, var modstanderen Georgien.Danmark havde skiftet ud i startsekseren var sejren over Sverige i går, så Anna Ravn styrede offensiven, og Ci Eshel styrede modtagningen. Derudover var Nora Møllgaard og Maria Tyndeskov at finde i startopstillingen. Danskerne var fokuserede på at holde aftalerne og gjorde det…

:


Danmark-Georgien 3-0 (25-21,25-20,25-17)

I danskernes anden kamp ved Lithuania Open, var modstanderen Georgien.
Danmark havde skiftet ud i startsekseren var sejren over Sverige i går, så Anna Ravn styrede offensiven, og Ci Eshel styrede modtagningen. Derudover var Nora Møllgaard og Maria Tyndeskov at finde i startopstillingen.

Danskerne var fokuserede på at holde aftalerne og gjorde det nemt for sig selv. Det betød, at spillet var stabilt, og kun svingede i kraft af at fokus blev skruet op og ned.
De hårdtslående Georgiere havde svært ved at komme til angreb under et stærkt danske servepres, og da den danske modtagning var på højt niveau, kunne Trine Rask-Nielsen og Maria Tyndeskov få mange bolde. Det gav plads til Trine Noer Kjelstrup, der igen blev holdets topscorer med 15 point.

Danmark var bedst i alle facetter af kampen og vandt fortjent 3-0.

Dagens spiller blev for anden dag i træk en Trine, men denne gang med efternavnet Rask-Nielsen.

Nu gælder det finale i morgen kl. 13.30 imod Litauen, der møder Sverige i dag.

 DSC3666

Del nyhed

LÆS OGSÅ