High Performance Sommer Volley Camp 2015

Dansk Volleyball Forbund og Talent Center Danmark indbyder i samarbejde med Ikast KFUM og ISI til High Performance Sommer Volley Camp 2015 søndag den 28. juni til torsdag den 2. juli. High Performance Sommer Volley Camp er en kombination af trænerkursus, volleytræning (delt op I forhold til alder og niveau) og trænerudvikling. Rammen er sat,…

:


Dansk Volleyball Forbund og Talent Center Danmark indbyder i samarbejde med Ikast KFUM og ISI til High Performance Sommer Volley Camp 2015 søndag den 28. juni til torsdag den 2. juli.

High Performance Sommer Volley Camp er en kombination af trænerkursus, volleytræning (delt op I forhold til alder og niveau) og trænerudvikling.

Rammen er sat, vi er alle klar til at gøre uge 27 til en af de helt store oplevelser med volleyball. Det har ingen betydning om du lige er startet eller har spillet mange år. Hvis du har lyst og mod på sammen med en masse andre at knokle med volleyball i hele 5 dage, så er Sommer Volley Camp lige noget for dig!

Ambitionen er at skabe en Camp med høj kvalitet og et indhold, der tiltaler de spillere, trænere og hold, som udviser lyst og motivation med sin volley.

Campen er ÅBEN for ALLE ungdomsspillere født ikke senere end 2004, der godt kan lide at træne, have det sjovt, møde alle sine volleyvenner og få mulighed for at indgå nye venskaber.

I 2014 kom der 300 deltagere, der sammen med ca. 40 trænere og ledere fik skabt en fantastisk ramme omkring den idræt vi alle sammen elsker – volleyball! Lad os håbe, at det igen er muligt at samle dette antal eller endda flere!

Sidste frist for tilmelding er søndag den 14. juni 2015

Læs meget mere og tilmeld dig her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ