Den her kidsklubsamling vil du ikke gå glip af

WELCOME YOU er temaet på årets kidsklubsamling. Og det er ikke hvem som helst, der gæster Fredericia Idrætscenter lørdag den 29. august. Hvordan byder vi velkommen i klubberne til vores nye børne- og ungdomsspillere? Hvordan skaber vi rammer i klubberne, så spillerne føler sig velkomne og fastholdes? Disse er de gennemgående spørgsmål hele dagen på…

:


WELCOME YOU er temaet på årets kidsklubsamling. Og det er ikke hvem som helst, der gæster Fredericia Idrætscenter lørdag den 29. august.

Hvordan byder vi velkommen i klubberne til vores nye børne- og ungdomsspillere? Hvordan skaber vi rammer i klubberne, så spillerne føler sig velkomne og fastholdes? Disse er de gennemgående spørgsmål hele dagen på årets kidsklubsamlig i Fredericia Idrætscenter.

Vi har givet den fuld gas med eksterne oplægsholdere og er super glade og stolte over, at kunne præsentere to fantastiske oplægsholdere på dagen: Skuespiller og foredragsholder Jens Arentzen og taekwondo ikonet Karin Schwartz.

 

Vi har sammensat nedenstående spændende program. Vi glæder os meget til at dele dagen sammen med jer.

Målgruppen for denne lederdag er ALLE frivillige, der er omkring børn og unge i klubberne. Det være sig trænere, ledere og forældre i klubberne.

Læs meget mere om programmet, pris og tilmelding her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ