Bedstevolley er det bedste

Alle kan være med til bedstevolley, hvor hyggeligt socialt samvær kombineret med motion og konkurrence er i fokus. Find en klub nær dig her. Bedstevolley giver gennem motion og konditionstræning en forbedret livskvalitet. Og så er bedstevolley bare noget andet end stolegymnastik. Det fortæller Randi Fechtenburg, der er udviklingskonsulent i Dansk Volleyball Forbund: ”Det er…

:


Alle kan være med til bedstevolley, hvor hyggeligt socialt samvær kombineret med motion og konkurrence er i fokus. Find en klub nær dig her.

Bedstevolley giver gennem motion og konditionstræning en forbedret livskvalitet. Og så er bedstevolley bare noget andet end stolegymnastik.

Det fortæller Randi Fechtenburg, der er udviklingskonsulent i Dansk Volleyball Forbund:

”Det er et spil for alle, uanset hvor meget erfaring man har med boldspil. I bedstevolley træner man både styrke, bevægelighed, balance, koordination og kondition. Det er alle elementer, som er med til at gøre hverdagen lidt lettere og meget sjovere, når de bliver trænet,” siger hun.

Randi Fechtenburg lægger blandt andet vægt på, at man til bedstevolley indgår i et holdfællesskab, hvor kønnene er blandet og så hele konkurrenceelementet:

”Bedstevolleyspillerne er meget seriøse, når jeg er ude at besøge dem. Jeg bliver altid mødt med et stort engagement. Humøret er højt, og de diskuterer reglerne. ,” siger hun.

Du kan læse mere om bedstevolley, og hvor der spilles ved at klikke her.

Du kan også kontakte:
Randi Fechtenburg, mail: rfe@volleyball.dk, tlf. 29295871 

Del nyhed

LÆS OGSÅ