Volleydamerne med halvt nyt landshold

Ikke færre end seks debutanter er at finde i den 12-mands trup, som netop er blevet udtaget til damelandsholdet i volleyball. Volleydamerne drager nu til Estland for at spille testturnering. Der er under to uger til at volleydamerne spiller på hjemmebane. Der kan være god grund til at lave navneleg, inden de danske volleydamer tager…

:


Ikke færre end seks debutanter er at finde i den 12-mands trup, som netop er blevet udtaget til damelandsholdet i volleyball. Volleydamerne drager nu til Estland for at spille testturnering. Der er under to uger til at volleydamerne spiller på hjemmebane.

Der kan være god grund til at lave navneleg, inden de danske volleydamer tager afsted til Litauen for at spille turnering mod Sverige, Georgien og Litauen.

Efter de fire dages tryout har landstræner Sven-Erik Lauridsen sat navne på de 12 spillere, som skal med, og der er hele seks debutanter på holdkortet.

Maria Tyndeskov (Aarhus Volley), Laura Brix (Team Køge), Amanda Øster Andersen (Brøndby VK), Emma Brix (Team Køge), Nora Møllgaard (Holte IF) og Tenna Donslund (Aarhus Volley) står overfor deres landsholdsdebut.

”Jeg glæder mig rigtig meget til at komme afsted med den her trup. Vi har samlet en flok rigtig gode boldspillere. Der er seks nye spillere på holdet, som skal spilles ind. Det bliver rigtig spændende at se dem i aktion,” siger Sven-Erik Lauridsen.

2015 er et såkaldt mellemår for damelandsholdet, idet der ikke er nogen officielle kvalifikationer i Europa i år. Derfor skal kampene i Litauen og senere på hjemmebane bruges på at etablere spillertruppen og arbejde frem mod EM-kvalifikationen i 2016.

Damelandsholdet spiller på hjemmebane i Holtehallerne to landskampe mod Estland den 30. og 31. maj, hvor der er fri entré. Tilmeld dig på Facebook her.

Når landskampene er overstået, går landsholdet på udviklingstræningslejr.

Truppen:

Hævere:
Anne Katrine Ravn (Aarhus Volley)
Emma Brix (Team Køge)

Centre:
Maria Tyndeskov (Aarhus Volley)
Amanda Øster Andersen (Brøndby VK)
Trine Rask-Nielsen (Aarhus Volley)

Venstrekant:
Nora Møllgaard (Holte IF)
Trine Noer Kjelstrup (Brøndby VK)
Alina Hjorth Sode (Fortuna Odense)
Tenna Donslund (Aarhus Volley)

Højrekant:
Melcijana Salispahic (DHV Odense)

Libero:
Ci Eshel (Aarhus Volley)
Laura Brix (Team Køge)

Del nyhed

LÆS OGSÅ