Så er det U18 spillernes tur til DM

Danmarksmesterskabet for U18 hold skal afgøres i denne weekend i Højbyhallerne ved Odense. Den oprindelige termin i midten af april blev ændret pga. HU19 landsholdets deltagelse ved EM-slutrunden. Heldigvis var arrangørerne friske til at finde en ny dato og der er ingen tvivl om, at spillerne har set frem til denne weekend i lang tid. Fortuna…

:


Danmarksmesterskabet for U18 hold skal afgøres i denne weekend i Højbyhallerne ved Odense.
Den oprindelige termin i midten af april blev ændret pga. HU19 landsholdets deltagelse ved EM-slutrunden. Heldigvis var arrangørerne friske til at finde en ny dato og der er ingen tvivl om, at spillerne har set frem til denne weekend i lang tid.

Fortuna Odense Volley er lokalarrangører og har lagt et kæmpe arbejde i at lave et godt arrangement for de 11 pigehold og 9 drengehold.

Kampene starter lørdag kl. 8.30 og afsluttes søndag med pigefinalen kl. 14.20 og drengefinalen kl. 15.30.

Hos pigerne deltager Skovbakken, Lyngby-Gladsaxe, Ikast KFUM, Fjellerup, ØSVN, Sønderborg VK, VK Vestsjælland, Gentofte Volley, Fortuna Odense, DHV Odense og Team Køge Volley. Holdene selv nævner oftest de forsvarende mestre fra Gentofte som de store favoritter sammen med Ikast, Køge og Fortuna Odense.

Hos drengene er det VK Vestsjælland, Gentofte Volley, Hvidovre-Køge, DHV Odense, Ikast KFUM, Skovbakken, SE-Volley, Kolding VK og Ungdomsvolley Sydvest der skal kæmpe om placeringerne.
Blandt holdene selv nævnes de forsvarende mestre fra Hvidovre-Køge samt vicemestrene fra Gentofte som de store favoritter med DHV Odense, som outsider.

Kampprogram og holdpræsentationer kan ses her: http://ungdom.volleyball.dk/index.php/ungdomsvolley/danmarksmesterskaber/dm-2015/2015-dm-finaler-u18

Resultaterne vil løbende blive opdateret her: www.fortuna-odense.dk

Del nyhed

LÆS OGSÅ