Ishøj får Volleyligagulv

Ishøj Byråd har besluttet at ombygge gulvet Ishøj Idrætscenter, så det bliver egnet til ligavolley i den kommende sæson. Ishøj Volley spillede i den forgangne Volleyliga-sæson på dispensation, da klubben ikke havde en indfarvet bane, som ellers er et krav i Volleyligaen. Det bliver der altså nu lavet om på, hvilket glæder eliteansvarlig i klubben…

:


Ishøj Byråd har besluttet at ombygge gulvet Ishøj Idrætscenter, så det bliver egnet til ligavolley i den kommende sæson.

Ishøj Volley spillede i den forgangne Volleyliga-sæson på dispensation, da klubben ikke havde en indfarvet bane, som ellers er et krav i Volleyligaen.

Det bliver der altså nu lavet om på, hvilket glæder eliteansvarlig i klubben Erling Böttcher:

“Vi er utroligt glade for Ishøj Byråds beslutning, som jo faktisk betyder, at vi undgår en tvangsnedrykning, idet DVBF’s dispensationer kun har været gældende for det første år i ligaen,” siger han til ishojvolley.dk.

Det bliver hal 3 Ishøj Idrætscenter, som får indfarvet bane. Samme hal lagde gulv til U14 DM tilbage i april måned.

“Det er klart at Ishøj Kommune har ønsket at se, om vi klare os på liganiveau, før man tog denne beslutning. Men vi er superglade for, at det lykkes for kommende sæson ikke kun at fortsætte i ligaen, men også at spille og træne i en super volleyballhal. Ikke kun ligaholdet bliver glade for de nye fine forhold, men mange andre får også glæde af dem ved afviklingen af andre turneringer og mesterskaber,” siger Erling Böttcher.

Del nyhed

LÆS OGSÅ