Volleyherrerne glæder sig til gensyn med EM-arena

De danske volleyherrer slutter dette års European League-gruppespil af på hjemmebane den 8. og 9. august, når Aarhus og NRGi Arena danner rammerne om to opgør mod Østrig. Sidst landsholdet spillede i Aarhus var ved EM i 2013, hvor Danmark i 1/8-finalen mødte de forsvarende europamestre Serbien. Her blev det til et nederlag, men det…

:


De danske volleyherrer slutter dette års European League-gruppespil af på hjemmebane den 8. og 9. august, når Aarhus og NRGi Arena danner rammerne om to opgør mod Østrig.

Sidst landsholdet spillede i Aarhus var ved EM i 2013, hvor Danmark i 1/8-finalen mødte de forsvarende europamestre Serbien. Her blev det til et nederlag, men det dæmper ikke landstræner Mikael Trolles glæde ved at være tilbage i Smilets By:

”Jeg ser meget frem til at herrelandsholdet igen skal spille international topvolleyball i Aarhus. Da landsholdet spillede EM 1/8-finale mod Serbien i 2013, dannede NRGi Arena en fantastisk kulisse, og det danske publikum leverede en eminent opbakning til landsholdet. Det glæder vi os til at opleve igen i European League i år,” siger Mikal Trolle.

I Aarhus Events glæder man sig til igen at invitere indenfor til topvolley:

”Det bliver dejlig at få herrelandsholdet i volleyball tilbage i Aarhus. Det var en stor oplevelse at afvikle EM i 2013, hvor landsholdet sidst var forbi og spille 1/8-finale. Der er tradition for, at mange gerne vil se volleyball i Aarhus, og vi glæder os til igen at se landsholdet i aktion,” siger Finn Lyck, eventkonsulent i Aarhus Events.

Det er fjerde år i træk, at volleyherrerne er med i European League, som spilles fra den 4. juli til 16. august. Til den tid har NRGi Arena skiftet navn til Ceres Arena.

Danmarks program*
Dette års European League spilles over seks weekender. Gruppespillet afvikles fra den 4. juli til den 9. august og slutter af med Final 4 i weekenden den 15.-16. august. Kampene afvikles som såkaldte double-headers, hvor hjemmeholdet spiller kamp to dage i træk mod samme modstander. Nummer 1 og 2 går videre fra puljen til Final 4.

1. runde 4.-5. juli (Antvorskovhallen, Slagelse):
Danmark – Polen

2. runde 11.-12. juli:
Israel – Danmark

3. runde 18.-19. juli:
Danmark sidder over

4. runde 25.-26. juli:
Makedonien – Danmark

5. runde 1.-2. august:
Estland – Danmark

6. runde 8.-9. august (Ceres Arena, Aarhus):
Danmark – Østrig 

Del nyhed

LÆS OGSÅ