Volleyball og DIF forlænger talentholdsprojekt med tre år

Dansk Volleyball Forbund og DIF er blevet enige om at forlænge det succesfulde Talentholdsprojekt med yderligere tre år. Efter en 2-årig projektperiode med DIF og Dansk Volleyball Forbunds Talentholdsprojekt har parterne valgt at fortsætte succesen tre år endnu. Volleyballs DIF Talentholdsprojekt er blevet godt modtaget i Volleyball Danmark og har vundet stor respekt og anerkendelse…

:


Dansk Volleyball Forbund og DIF er blevet enige om at forlænge det succesfulde Talentholdsprojekt med yderligere tre år.

Efter en 2-årig projektperiode med DIF og Dansk Volleyball Forbunds Talentholdsprojekt har parterne valgt at fortsætte succesen tre år endnu.

Volleyballs DIF Talentholdsprojekt er blevet godt modtaget i Volleyball Danmark og har vundet stor respekt og anerkendelse i dansk idræts talentudvikling generelt for blandt andet at være nytænkende og fleksibelt i forhold til klub- og turneringsstruktur.

”Dansk Volleyball Forbund er glade og stolte over, at DIF har forlænget samarbejdet om Talentholdsprojektet i yderligere tre år. Det sikrer kontinuitet og en stabil videreudvikling af talenter i de ældste ungdomsårgange i dansk volleyball,” siger Sven Brix, elitechef i Dansk Volleyball Forbund.

Han fortæller samtidig, at Dansk Volleyball Forbund er glade for samarbejdet med klubberne, som har bidraget positivt til, at det er lykkes at gøre Talentholdsprojektet til en succes.

DIF har flere gange fremhævet volleyballs talentholdsprojekt som unikt og brugt det som inspiration for andre idrætsgrene.

Det danske U19-landsholds kvalifikation til EM tidligere i år har været en vigtig del af den store anerkendelse, som DIF talentholdsprojektet har modtaget.

Talentholdtrænerne vil nu begynde at sondere spillermaterialet til talentholdstruppene til den kommende sæson. De fire talenthold bliver placeret i 2. division i den nye turneringsstruktur og fortsætter med at spille én kamp mod hvert hold i rækken.

Head Coaches for de fire Talenthold er: Skafte Herskind (Piger Øst), Jørgen Breinholm (Drenge Øst), Mats Björkman (Piger Vest) og Thomas Skifter Bertelsen (Drenge Vest).

Del nyhed

LÆS OGSÅ