Skadet Ditlevsen er ude af President Cup

Mads Ditlevsen og Al Jazira er ude af President Cup. I semifinalen tabte Ditlevsens klub til Al Wasl fra Dubai, da danskeren måtte udgå med en skade. Efter 12 kampe i træk uden nederlag sluttede sejrsstimen i semifinalen af President Cup for Mads Ditlevsen og co., da Al Wasl fra Dubai vandt 3-2. Alt tydede…

:


Mads Ditlevsen og Al Jazira er ude af President Cup. I semifinalen tabte Ditlevsens klub til Al Wasl fra Dubai, da danskeren måtte udgå med en skade.

Efter 12 kampe i træk uden nederlag sluttede sejrsstimen i semifinalen af President Cup for Mads Ditlevsen og co., da Al Wasl fra Dubai vandt 3-2.

Alt tydede ellers på, at Mads Ditlevsen igen var i gang med at føre tropperne frem til sejr og dermed en yderst eftertragtet finaleplads i President Cup. Al Jazira var foran 2-0 i sæt, da det, som bare ikke må ske, skete:

”Efter en duel, som jeg vinder via blokken, lander jeg efterfølgende på bolden og vrider om på højre fod. Jeg kan med det samme mærke, at jeg ikke kan spille mere. Vi taber 3-2 og er ude. Det er en kæmpe skuffelse. Vi havde rigtig gode chancer for at vinde det hele,” siger en tydeligt nedslået Mads Ditlevsen.

”Jeg ligger med is på i øjeblikket. Den er hævet en del i løbet af natten. Der går nok en til to uger, før jeg kommer til at spille igen,” siger han.

President Cup stod ellers højt på prioriteringslisten i Al Jazira, da sejr i turneringen giver adgang til blandt andet Gulf Cup. Klubben og Mads Ditlevsen kan dog trøste sig med, at de for et par uger siden vandt Vice President Cup – klubbens første trofæ i fem sæsoner.

Del nyhed

LÆS OGSÅ