Dansk volleyprofil misser The Double i Argentina

Drømmen om at vinde The Double i Argentina brast sent i nat for den danske volleyballprofil Axel Jacobsen. Sammen med sin klub Bolívar tabte han 1-3 i den femte og afgørende finalekamp mod UPCN San Juan Voley. Axel Jacobsen havde ellers selvtilliden i orden og troen på samlet sejr inden den afgørende finalekamp, idet Bolívar…

:


Drømmen om at vinde The Double i Argentina brast sent i nat for den danske volleyballprofil Axel Jacobsen. Sammen med sin klub Bolívar tabte han 1-3 i den femte og afgørende finalekamp mod UPCN San Juan Voley.

Axel Jacobsen havde ellers selvtilliden i orden og troen på samlet sejr inden den afgørende finalekamp, idet Bolívar havde vundet de seneste to finalekampe mod UPCN San Juan Voley på hjemmebane.

Den afgørende finalekamp blev spillet på udebane i en sand heksekedel, og der var fuld spilletid til Axel Jacobsen. Bolívar kom bagud 0-1 i sæt, men Axel Jacobsen dirigerede med sine sikre hævninger sit hold frem til flere gode angreb og fik udlignet til 1-1 efter et uhyre stærkt 2. sæt.

Herefter var UPCN San Juan Voley dog for stærke og vandt de to følgende sæt til samlet 3-1-sejr og er dermed argentinske mestre.

Axel Jacobsen må derfor nøjes med pokaltitlen, som Bolívar vandt tidligere på sæsonen.  

UPCN San Juan Voley vandt de to første finalekampe på hjemmebane med 3-2 og 3-1, mens Bolívar vandt de følgende to finalekampe på deres hjemmebane med 3-1 og 3-2. Den femte og sidste finalekamp vandt UPCN San Juan Voley altså 3-1 og er dermed argentinske mestre.

Axel Jacobsen skiftede til storsatsende Bolivar inden sæsonstart fra TV Bühl i Tyskland. 

Del nyhed

LÆS OGSÅ