2-2 i finaleserien: I aften afgøres Axel Jacobsens Double-drømme

Det sidste finaleslag skal slås i den argentinske liga i aften, hvor den danske landsholdshæver Axel Jacobsen og hans klub Bolívar er én sejr fra at vinde The Double. Efter at have været nede 0-2 i kampe og haft ryggen mod muren fik herrelandsholdets faste hæver Axel Jacobsen og Bolívar kæmpet sig tilbage i finaleserien,…

:


Det sidste finaleslag skal slås i den argentinske liga i aften, hvor den danske landsholdshæver Axel Jacobsen og hans klub Bolívar er én sejr fra at vinde The Double.

Efter at have været nede 0-2 i kampe og haft ryggen mod muren fik herrelandsholdets faste hæver Axel Jacobsen og Bolívar kæmpet sig tilbage i finaleserien, og stillingen er nu 2-2.

I aften skal den sidste og altafgørende finale spilles på UPCN San Juan Voleys hjemmebane, og Axel Jacobsen ser frem til det sidste slag.

“Jeg tror på sejr. Vi har masser af selvtillid efter at have slået San Juan to gange i træk på hjemmebane, hvor vi spillede under et enormt pres. Nu skal vi møde dem på deres hjemmebane, hvor presset er på dem. Det bliver ikke en 3-0 eller 0-3-kamp. Det bliver helt sikkert en herrefight og en lang kamp,” siger Axel Jacobsen.

UPCN San Juan Voley vandt de to første finalekampe på hjemmebane med 3-2 og 3-1, mens Bolívar vandt de følgende to finalekampe på deres hjemmebane med 3-1 og 3-2.

Tidligere på sæsonen vandt Bolívar pokaltitlen, og hvis de i aften vinder den afgørende finalekamp sikrer klubben sig dermed The Double.

Det var netop UPCN San Juan Voley, som Axel Jacobsen og co. besejrede i pokalfinalen tidligere på sæsonen.

Del nyhed

LÆS OGSÅ