Tidligere dansk landstræner overtager trænerstolen i Lyngby Volleyball

Den amerikanske trænerprofil Fred Sturm overtager efter den igangværende finaleserie ansvaret for den videre udvikling og de kommende resultater på damesiden i Lyngby. Den succesfulde tidligere landstræner for herrelandsholdet tiltræder den 1. maj 2015 og indleder med en tryout-periode frem mod at skabe det bedste fundament for Volleyligaholdets kommende udvikling. Fred Sturms ansættelse glæder formand…

:


Den amerikanske trænerprofil Fred Sturm overtager efter den igangværende finaleserie ansvaret for den videre udvikling og de kommende resultater på damesiden i Lyngby.

Den succesfulde tidligere landstræner for herrelandsholdet tiltræder den 1. maj 2015 og indleder med en tryout-periode frem mod at skabe det bedste fundament for Volleyligaholdets kommende udvikling. Fred Sturms ansættelse glæder formand i Lyngby Volleyball Mikkel Eriksen:

”Vi har valgt en internationalt anerkendt trænerkapacitet, som gennem mange år har arbejdet med volleyball på højeste niveau. Fred ved hvad der skal til for at skabe et træningsmiljø, der udvikler volleyballspillere”

Lyngby sigter mod den absolutte top af dansk volleyball.

”I Lyngby har jeg mødt en klub, der arbejder med et stort engagement, og en tilgang til volleyball, som jeg sætter stor pris på,” siger Fred Sturm.

Freds første opgave i Lyngby Volleyball bliver at sammensætte truppen for den kommende sæson med try-out periode allerede i maj måned. Den to-årige aftale skaber grundlaget for det bedst mulige udviklingsmiljø for nuværende og kommende elitespillere, der vil arbejde under en af de absolut bedste volleyballtrænere.

Del nyhed

LÆS OGSÅ