Marienlysts dobbelte danske mestre fik bronze

Det blev ikke alle gode gange tre DM-titler for Marienlyst. Fynboerne fik dog et plaster på såret, da de i eftermiddag vandt DM-bronzemedaljer efter sejr over Hvidovre. På hjemmebane i Marienlystcentret sikrede de forsvarende danske mestre sig i dag bronzemedaljer efter også at have vundet den anden bronzekamp mod Hvidovre. Sejren lød på 3-0 i…

:


Det blev ikke alle gode gange tre DM-titler for Marienlyst. Fynboerne fik dog et plaster på såret, da de i eftermiddag vandt DM-bronzemedaljer efter sejr over Hvidovre.

På hjemmebane i Marienlystcentret sikrede de forsvarende danske mestre sig i dag bronzemedaljer efter også at have vundet den anden bronzekamp mod Hvidovre.

Sejren lød på 3-0 i sæt, men sætscoren afslører, at bronzekampen i det fynske var uhyre tæt. Både i 2. og 3. sæt skulle de to hold ud i ekstrabolde, inden der kunne findes en vinder. Marienlyst vandt 3-0 (25-20, 28-26, 31-29).

Marienlysts angrebsoffensiv blev ført an af Sigurd Neltoft Varming og Peter Jensen, der noterede sig for henholdsvis 17 og 16 point. Kampens topscorer var dog på den anden side af nettet, idet Hvidovres Martin Bülow-Nielsen hamrede hele 20 point hjem til sjællænderne.

Med årets bronzemedaljer har Marienlyst vundet metal i de seneste otte år i træk.

Marienlyst vandt første kamp med 3-1.

Del nyhed

LÆS OGSÅ