Middelfart og Gentofte lægger ud med finalegys

Hvis resten af herrernes finaleserie kommer til at forløbe som aftenens første finale i Middelfart, betyder det gys, spænding og underholdning for alle involverede. Næsten 500 tilskuere i Middelfart blev vidne til et brag af en kamp, hvor holdene skiftedes til at have overtaget. Hjemmeholdet vandt første sæt forholdsvis sikkert, mens Gentofte tog sig af…

:


Hvis resten af herrernes finaleserie kommer til at forløbe som aftenens første finale i Middelfart, betyder det gys, spænding og underholdning for alle involverede.

Næsten 500 tilskuere i Middelfart blev vidne til et brag af en kamp, hvor holdene skiftedes til at have overtaget. Hjemmeholdet vandt første sæt forholdsvis sikkert, mens Gentofte tog sig af andet og tredje sæt.

I 4. sæt blev afgørelsen meget tæt og med en sætsejr på 26-24 tvang Middelfart kampen ud i 5. sæt.

Her lignede Middelfart længe en vinder, blandt andet med en føring på 11-8. Men herfra servede Gentoftes hæver Colin Carson sit hold tilbage i kampen og det unge stortalent Mads Møllgaard kunne slutte kampen af med et servees til 15-12 og dermed sejr på 3-2 til Genofte.

Det var en flot og velspillet 1. finale med stærke præstationer af de to diagonaler, Jaroslav Bogdanovic fra Middelfart, der scorede 17 point og Peter Trolle fra Gentofte der lavede 27 point til sit hold.
Men også Simon Bitsch fra Middelfart og Gentoftes libero Ibrahim Alievski spillede en god kamp som vigtige spillere for deres hold.

Middelfart holdt sin unge powerhitter Rasmus Breuning ude af kampen pga. en rygskade, men der arbejdes på at han kan blive klar allerede til 2. finale.

Denne spilles allerede på fredag kl. 19.00 i Kildeskovshallen. Finaleserien spilles over bedst af 5 kampe.
Udover spændende topvolley bliver der mulighed for, umiddelbart inden fredagens kamp, at se kåringen af årets danske herrehold samt årets dommer.

Del nyhed

LÆS OGSÅ