Marienlyst har kurs mod bronzemedaljerne

I den første kamp om herrernes bronzemedaljer tog Hvidovre onsdag aften i mod de snart tidligere danske mestre fra Marienlyst. Marienlyst har gennem årene vundet en lang række af medaljer, mens Hvidovre endnu ikke har fået metal ved et dansk seniormesterskab. Denne statistik ser det ikke umiddelbart ud til at der bliver ændret på i…

:


I den første kamp om herrernes bronzemedaljer tog Hvidovre onsdag aften i mod de snart tidligere danske mestre fra Marienlyst. Marienlyst har gennem årene vundet en lang række af medaljer, mens Hvidovre endnu ikke har fået metal ved et dansk seniormesterskab.

Denne statistik ser det ikke umiddelbart ud til at der bliver ændret på i denne sæson. For på trods af en god vilje og energi hos Hvidovre i starten af kampen, vandt Marienlyst kampen med 3-1.

Hos Marienlyst var Peter Jensen den store pointsluger med 18 point mens Martin Bülow scorede 15 point for Hvidovre.

Hvis Hvidovre skal gøre sig håb om at få fingre i bronzemedaljerne, skal de vinde returkampen på søndag i Marienlystcentret kl. 14.00. Sker det, spilles der umiddelbart efter kampen et Golden Set til 25 point, for at finde medaljetagerne. Vinder Marienlyst enten kampen eller Golden set, kan de føje endnu et medaljesæt til den flotte samling.

Del nyhed

LÆS OGSÅ