Brøndby tog også andet stik i damernes finaleserie

I lighed med første finale i kampen om damernes DM-guld, blev det også i dag i Lyngby til en 3-0 sejr til de forsvarende mestre fra Brøndby. Engelsborghallen var fyldt til bristepunktet og Lyngby virkede bestemt som et hold, der gerne ville udligne Brøndbys føring. Anført af de stærkt angribende Ashley Beyer og Mirjana Duric…

:


I lighed med første finale i kampen om damernes DM-guld, blev det også i dag i Lyngby til en 3-0 sejr til de forsvarende mestre fra Brøndby.

Engelsborghallen var fyldt til bristepunktet og Lyngby virkede bestemt som et hold, der gerne ville udligne Brøndbys føring. Anført af de stærkt angribende Ashley Beyer og Mirjana Duric pressede Lyngby Brøndbys homogene hold helt hen til slutningen af 1. sæt. Ved stillingen 24-22 til Brøndby blev udeholdet tildelt et point til stor utilfredshed for Lyngby og sættet sluttede derved 25-22 til Brøndby.

Denne skuffelse fulgte Lyngby ind i starten af 2. sæt og Brøndby var foran ved de tekniske timeouts, 8-4 og 16-10 inden sættet sluttede 25-20 til Brøndby.

3. sæt fik lidt samme forløb. Brøndbys stabile spil med Amy Town som den kloge og sikre spiller i front, levnede ikke Lyngby chancer nok til at de kunne vende kampen og Brøndby vandt 25-19.

Lyngby spillede en klart bedre kamp i dag end i den første finale, men den større sikkerhed i Brøndbys spil blev afgørende i de ellers mange spændende og kraftfulde dueller i kampen.

3. finale spilles søndag d. 19.4 kl. 13.00 i Stadionhal 1 i Brøndby. Hvis Brøndby vinder kan de for andet år i træk kalde sig Danmarksmestre i volleyball.

Del nyhed

LÆS OGSÅ