De danske drenge taber 3-0 til Rusland.

Det danske U19-landshold skulle i deres sidste kamp til dette EM spille mod de forsvarende Europa Mestre fra Rusland. Danmark – Rusland 0-3 (19-25, 17-25, 24-26). U19 EM, Kocaeli, Tyrkiet. I alle tre sæt fulgtes de to hold ad til første tekniske timeout. Men derefter fik russerne et forspring på 3-4 point i alle sættene. De…

:


Det danske U19-landshold skulle i deres sidste kamp til dette EM spille mod de forsvarende Europa Mestre fra Rusland.

Danmark – Rusland 0-3 (19-25, 17-25, 24-26). 
U19 EM, Kocaeli, Tyrkiet.

I alle tre sæt fulgtes de to hold ad til første tekniske timeout. Men derefter fik russerne et forspring på 3-4 point i alle sættene. De danske drenge holdte i gårsdagens kamp et flot niveau, men de kunne desværre ikke levere dette i aftenens kamp. Russerne spillede ikke med den oprindelige start 6’er, og selvom de sad med tre spillere derfra på bænken, blev kampen aldrig tæt. Hvis Danmark fik en god stime på et par point, fik russerne ofte en stime på det dobbelt efterfølgende. Først i slutningen af 3. sæt genså man det gode spil fra Danmark, som resulterede i en dansk udligning til 24-24, efter at have været bagud med fire point. Desværre formåede de danske drenge ikke at vinde sættet, og tabte 3-0 med cifrene 19-25, 17-25, 24-26.      

 
Centerspiller Simon Østergaard Andersen udtalte efter kampen: “Jeg synes desværre, vi i aftenens kamp har alt for lidt tænding inde på banen. Vi holder vores aftaler og spiller bl.a. godt forsvar. Vi holder nogenlunde fokus, trods at russerne stiller et helt andet hold. Men vi mangler gnisten vi havde mod Serbien, og finder den først ordentlig til sidst i tredje sæt, hvor vi simpelthen skal vinde det sæt – det er ærgerligt vi ikke gør det.”

Nu er EM overstået, hvordan har det været? “Det har været en kæmpe oplevelse! Vi er en lille nation, og det har været rigtig fedt at prøve, at møde de store volleyball nationer. Til sådan et EM er der en helt anden stemning til kampene, og samtidig er man meget mere nervøs, altså på den gode måde. Når jeg ser tilbage på kampene, synes jeg, vi skulle have haft en bedre start på dette EM. Vi spiller ikke godt mod Frankrig i første kamp, men jeg ville ønske vi havde gjort, og så bygget videre derfra.

Startopstilling:
Hæver: Mads Kyed Jensen.
Kanter: Oscar Møllgaard og Nikolaj Hjorth.
Centre: Simon Østergaard Andersen og Rasmus Mikelsons.
Diagonal: Kasper Helverskov Petersen.
Libero: Mathias Spendrup Petersen og Tobias Kjær.

Indskiftere: Simon Boye Jørgensen og Frederik Dahl.

Del nyhed

LÆS OGSÅ