Dansk volleyprofil jagter The Double i Argentina

En af volleyball-landsholdets største profiler, Axel Jacobsen, har spillet sig i mesterskabsfinalen med sin klub Bolívar i Argentina. Jacobsen tror på samlet sejr og The Double. Det går rigtig godt for volleyball-landsholdets faste hæver Axel Jacobsen og hans argentinske klub Bolívar. Tidligere på sæsonen vandt klubben pokaltitlen, og nu har Bolívar spillet sig i mesterskabsfinalen.…

:


En af volleyball-landsholdets største profiler, Axel Jacobsen, har spillet sig i mesterskabsfinalen med sin klub Bolívar i Argentina. Jacobsen tror på samlet sejr og The Double.

Det går rigtig godt for volleyball-landsholdets faste hæver Axel Jacobsen og hans argentinske klub Bolívar. Tidligere på sæsonen vandt klubben pokaltitlen, og nu har Bolívar spillet sig i mesterskabsfinalen.

“Jeg er virkelig glad for, at vi er kommet i finalen, men det er kun første skridt. Nu skal der arbejdes fokuseret til træning, så vi kan vinde mesterskabet, hvilket hele tiden har været klubbens primære mål for sæsonen,” siger Axel Jacobsen.

”Jeg har det rigtig godt i Argentina og i Bolívar. Vi træner på et meget højt niveau, hvilket ruster os til kampene mod de store hold. Der er enorm stor konkurrence om pladserne på holdet,” siger han.

I den tredje semifinale kom Bolívar bagud 2-1 i sæt. Men så kom Axel Jacobsen ind og vendte med sine sikre hævninger kampen til en 3-2-sejr til Bolívar. Dermed vandt Bolívar 3-0 i kampe over Boca Rio Urug. Seguros og er klar til finalen.

”Jeg tror på, at vi kan vinde mesterskabet. Det er det, som vi har trænet benhårdt imod de sidste syv måneder. Vi møder de sydamerikanske mestre UPCN San Juan Voley i finalen, så vi skal spille op til vores bedste, hvis vi skal vinde mesterskabet. Men vi ved, at der er mere i holdet, end vi har vist indtil videre,” siger Axel Jacobsen.

Det var netop UPCN San Juan Voley, som Axel Jacobsen og co. besejrede i pokalfinalen tidligere på sæsonen.

Axel Jacobsen skiftede til storsatsende Bolívar inden sæsonstart fra TV Bühl i Tyskland. Den 30-årige landsholdshæver har dansk far og argentinsk mor, men har altid repræsenteret Danmark i landsholdssammenhæng.  

Finalespillet begynder den 11. april og spilles bedst af fem kampe. 

Del nyhed

LÆS OGSÅ