DM-finaleoptakt: Uforudsigelig ønskefinale med X-factor

Brøndby og Lyngby støder sammen i årets DM-finaler i Volleyligaen for damer. Mens de forsvarende danmarksmestre Brøndby står i deres femte DM-finale i træk, skal Lyngby lige vende sig til tanken, da de sidst stod i en guldkamp i 2007. Grundspillets nummer 1 møder grundspillets nummer 2 i årets DM-finale i volleyball for damer. Brøndby…

:


Brøndby og Lyngby støder sammen i årets DM-finaler i Volleyligaen for damer. Mens de forsvarende danmarksmestre Brøndby står i deres femte DM-finale i træk, skal Lyngby lige vende sig til tanken, da de sidst stod i en guldkamp i 2007.

Grundspillets nummer 1 møder grundspillets nummer 2 i årets DM-finale i volleyball for damer. Brøndby og Lyngby har domineret denne sæson i Volleyligaen og skal nu kæmpe om DM-guldet.

De forsvarende danmarksmestre Brøndby drømmer om at vinde The Double, da de tidligere på sæsonen vandt pokaltitlen. I semifinaleserien besejrede holdet fra den københavnske vestegn Holte med 3-1. Udover det ene semifinalenederlag har Brøndby kun tabt en enkelt kamp – og det var til modstanderen i DM-finalen, Lyngby.    

Lyngby måtte igennem fem kampe, to tiebreaks, 22 sæt og 950 point, inden de kunne notere sig den tredje og afgørende sejr i semifinaleserien mod Fortuna Odense og dermed skrive DM-finaler ind i kalenderen.

Kanalsports volleyballkommentator Anders Frank ser frem til nogle eksplosive DM-finaler:

”Det er ligaens to mest fysisk stærke mandskaber. Det er en ønskefinale. Det er to hold, som står rigtig godt til hinanden. Der kommer til at være en masse tunge server og tunge angreb. Der kommer tryk på. Klubberne skal vise, hvem der har de største profiler. De skal virkelig ramme niveau for at vinde guldet,” siger Anders Frank.

”Brøndby har tromlet henover alle i grundspillet, men Lyngby er det hold i Danmark med den største X-factor. De kan slå alle hold på den rigtige dag. Jeg tror, at det bliver meget uforudsigeligt hele vejen i finaleserien. Det bliver en fornøjelse at følge,” siger han.

Første DM-finale spilles den 8. april i Brøndby.

Program DM-finaler, damer
8. april, 19:00: Brøndby Volleyball Klub – Lyngby Volley, Stadionhal 1
12. april, 16:00: Lyngby Volley – Brøndby Volleyball Klub, Engelsborghallen
19. april, 13:00: Brøndby Volleyball Klub – Lyngby Volley, Stadionhal 1
23. april, 19:00: Lyngby Volley – Brøndby Volleyball Klub, Engelsborghallen
26. april, 14:00: Brøndby Volleyball Klub – Lyngby Volley, Stadionhal 1

Del nyhed

LÆS OGSÅ