Final 4-datoerne fundet

Datoerne for dette års Final 4 i pokalturneringen er fundet. Det bliver fredag den 18. og lørdag den 19. december 2015, at fire af Danmarks bedste damehold og fire af Danmarks bedste herrehold skal kæmpe om pokaltitlen. Dermed er Final 4 rykket en ugedag frem i forhold til sidste år. Det vil sige, at der…

:


Datoerne for dette års Final 4 i pokalturneringen er fundet. Det bliver fredag den 18. og lørdag den 19. december 2015, at fire af Danmarks bedste damehold og fire af Danmarks bedste herrehold skal kæmpe om pokaltitlen.

Dermed er Final 4 rykket en ugedag frem i forhold til sidste år.

Det vil sige, at der spilles semifinaler fredag den 18. december, mens pokalfinalerne spilles lørdag den 19. december.

Samtidig er Dansk Volleyball Galla rykket til sidstedagen af Final 4, altså lørdag den 19. december. Derved har både Final 4-spillere og resten af volleyball Danmark optimale muligheder for at fejre dansk volleyball og beachvolley  og få et brag af en gallafest. 

Del nyhed

LÆS OGSÅ