Ungdomsvolley får egen hjemmeside

Kidsvolley, Teenvolley, Ungdomsvolley, Skolevolley og Efterskolevolley. Tilbuddene til landets unge volleyballspillere er mange, og nu er de samlet under samme hjemmeside: www.ungdom.volleyball.dk. Ungdomsvolley dækker over rigtig mange muligheder for børn og unge til at komme ud og spille volleyball og ikke mindst møde nye venner og kammerater, som altid har været en stor og vigtig…

:


Kidsvolley, Teenvolley, Ungdomsvolley, Skolevolley og Efterskolevolley. Tilbuddene til landets unge volleyballspillere er mange, og nu er de samlet under samme hjemmeside: www.ungdom.volleyball.dk.

Ungdomsvolley dækker over rigtig mange muligheder for børn og unge til at komme ud og spille volleyball og ikke mindst møde nye venner og kammerater, som altid har været en stor og vigtig del af ungdomsvolleyballen i Danmark.

Nu er alle de mange muligheder samlet under én og samme side: www.ungdom.volleyball.dk. Du kan altid komme direkte til siden fra forsiden af volleyball.dk, hvor du klikker ’Ungdom’.

På hjemmesiden kan du også finde datoerne for DM i U14, U16, U18 og U21.

Del nyhed

LÆS OGSÅ