DVBF-bestyrelse stadfæster protestafgørelse

Bestyrelsen i Dansk Volleyball Forbund har netop behandlet ankesagen i forbindelse med Holte og Brøndbys 2. semifinalekamp i Volleyligaen. Bestyrelsen stadfæster afgørelsen. Brøndby Volleyball Klub ankede fredag den afgørelse, som Dansk Volleyball Forbunds turneringsudvalg afsagde i forbindelse med protestsagen vedrørende Holte og Brøndbys 2. semifinalekamp i Volleyligaen. Efter 2. semifinaleopgør mellem Holte og Brøndby nedlagde…

:


Bestyrelsen i Dansk Volleyball Forbund har netop behandlet ankesagen i forbindelse med Holte og Brøndbys 2. semifinalekamp i Volleyligaen. Bestyrelsen stadfæster afgørelsen.

Brøndby Volleyball Klub ankede fredag den afgørelse, som Dansk Volleyball Forbunds turneringsudvalg afsagde i forbindelse med protestsagen vedrørende Holte og Brøndbys 2. semifinalekamp i Volleyligaen.

Efter 2. semifinaleopgør mellem Holte og Brøndby nedlagde Brøndby efter kampen protest over, at Holte uretmæssigt blev tildelt to ekstra point i femte sæt.

Protesten blev afvist af Dansk Volleyball Forbunds turneringsudvalg.

Dansk Volleyball Forbunds bestyrelse stadfæstede i dag turneringsudvalgets afvisning af Brøndbys protest, da protesten ikke er afgivet i henhold til spillereglerne, der foreskriver, at Brøndby skulle have nedlagt protest umiddelbart i forbindelse med hændelsen, hvilket ikke skete.

Bestyrelsens afgørelse kan ankes til Dansk Volleyball Forbunds Amatør- og Ordensudvalg.

De to klubbers 3. semifinaleopgør spilles som planlagt lørdag den 21. marts klokken 14.00 i Stadionhal 1 i Brøndby. Stillingen er 1-1 i kampe, og der spilles bedst af fem.

Del nyhed

LÆS OGSÅ