Brøndby anker protestafgørelse

Brøndby Volleyball Klub har i dag anket den afgørelse, som Dansk Volleyball Forbunds turneringsudvalg i går afsagde i forbindelse med protestsagen vedrørende Holte og Brøndbys 2. semifinalekamp i Volleyligaen. Efter 2. semifinaleopgør mellem Holte og Brøndby nedlagde Brøndby efter kampen protest over, at Holte uretmæssigt blev tildelt to ekstra point i femte sæt. Protesten blev…

:


Brøndby Volleyball Klub har i dag anket den afgørelse, som Dansk Volleyball Forbunds turneringsudvalg i går afsagde i forbindelse med protestsagen vedrørende Holte og Brøndbys 2. semifinalekamp i Volleyligaen.

Efter 2. semifinaleopgør mellem Holte og Brøndby nedlagde Brøndby efter kampen protest over, at Holte uretmæssigt blev tildelt to ekstra point i femte sæt.

Protesten blev i går afvist af Dansk Volleyball Forbunds turneringsudvalg, da protesten ikke er afgivet i henhold til regulativet, der foreskriver, at Brøndby skulle have nedlagt protest umiddelbart i forbindelse med hændelsen, hvilket ikke skete.

I dag har Brøndby valgt at anke den afgørelse.

Det betyder, at protesten nu skal tages op i Dansk Volleyball Forbunds bestyrelse. Bestyrelsens afgørelse kan ankes til Dansk Volleyball Forbunds Amatør- og Ordensudvalg.

De to klubbers 3. semifinaleopgør spilles som planlagt lørdag den 21. marts klokken 14.00 i Stadionhal 1 i Brøndby. Stillingen er 1-1 i kampe, og der spilles bedst af fem. 

Del nyhed

LÆS OGSÅ