Alt om U19-landsholdets og EM i Volleyball Magasinet

Danmarks U19-landshold i volleyball er om to uger én af de 12 nationer, der skal spille EM i Tyrkiet. Det er første gang nogensinde, at et dansk ungdomshold i volleyball er kvalificeret til en EM-slutrunde. Og præstationen er historisk. Ikke kun fordi, at EM-deltagelsen er den første. Men også fordi, at kvalifikation til et europamesterskab…

:


Danmarks U19-landshold i volleyball er om to uger én af de 12 nationer, der skal spille EM i Tyrkiet. Det er første gang nogensinde, at et dansk ungdomshold i volleyball er kvalificeret til en EM-slutrunde. Og præstationen er historisk. Ikke kun fordi, at EM-deltagelsen er den første. Men også fordi, at kvalifikation til et europamesterskab langt fra er hverdagskost for danske ungdomslandshold i store holdsportsgrene.

Vender man fx blikket mod fodboldens verden, har det danske landshold ikke kvalificeret sig til U19 EM siden 2001. Og inden da var der gået 13 år siden sidste kvalifikation. I basketball tæller historiebøgerne én enkelt kvalifikation til et U18 EM nogensinde. Det er nærmest kun håndbold, der er fast slutrundeinventar i de unge årgange.

Derfor er størstedelen af Volleyball Magasinet denne gang dedikeret til den forestående slutrunde og U19-drengene.

Som medlem af DVBF får du hver måned Volleyball Magasinet i din inbox – ganske gratis.

Læs magasinet online her eller download det som pdf her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ