Ø-krig i semifinalerne

Fyn og Sjælland kæmper om volleyballherredømmet på herresiden, når der i weekenden tages hul de første kampe i Volleyligaens semifinaler. Der er dømt DM-revanche allerede i semifinalen, når Marienlyst og Gentofte støder sammen. Middelfart øjner ædlere metal i forhold til de sidste to års bronze. I det første opgør står de forsvarende danmarksmestre fra Marienlyst…

:


Fyn og Sjælland kæmper om volleyballherredømmet på herresiden, når der i weekenden tages hul de første kampe i Volleyligaens semifinaler.

Der er dømt DM-revanche allerede i semifinalen, når Marienlyst og Gentofte støder sammen. Middelfart øjner ædlere metal i forhold til de sidste to års bronze.

I det første opgør står de forsvarende danmarksmestre fra Marienlyst på den ene side af nettet, mens vicemestrene Gentofte venter på den anden. Kampen er ikke blot en gentagelse af sidste års DM-finale. Det er også en gentagelse af pokalfinalen, hvor Gentofte trak det længste strå.

Volleyligaens anden semifinale er også et opgør mellem Fyn og Sjælland. Grundspillets suveræne førerhold Middelfart ska forsøge at træde et eller to skridt op af medaljeskamlen, hvor det de seneste to år er blevet til bronzemedaljer. Semifinalemodstanderen Hvidovre vil gøre alt, hvad der står i deres magt, for at forhindre dette.

Semifinalerne spilles bedst af fem kampe.

Semifinaler, herrer
14. marts, 14:00: Marienlyst – Gentofte
14. marts, 16:00: Hvidovre – Middelfart
17. marts, 19:00: Gentofte – Marienlyst
19. marts, 19:30: Middelfart – Hvidovre
22. marts, 14:00: Marienlyst – Gentofte
22. marts, 20:30: Middelfart – Hvidovre
24. marts, 19:00: Gentofte – Marienlyst
26. marts, 18:30: Hvidovre – Middelfart
28. marts, 14:00: Marienlyst – Gentofte
28. marts, 19:00: Middelfart – Hvidovre

Del nyhed

LÆS OGSÅ