DM-revanche og den nye pige i klassen

Brøndby, Holte og Fortuna Odense har fordelt DM-guld, sølv og bronze mellem sig i de seneste fem år. Kan Lyngby fravriste de sejrsvante medaljetagere et stykke metal? Volleyligaens semifinaler på damesiden byder på en tidlig DM-revanche i form af braget mellem Brøndby og Holte. De to hold har stået overfor hinanden i de seneste fire…

:


Brøndby, Holte og Fortuna Odense har fordelt DM-guld, sølv og bronze mellem sig i de seneste fem år. Kan Lyngby fravriste de sejrsvante medaljetagere et stykke metal?

Volleyligaens semifinaler på damesiden byder på en tidlig DM-revanche i form af braget mellem Brøndby og Holte. De to hold har stået overfor hinanden i de seneste fire DM-finaler med Brøndby som vinder af den seneste. Holdet fra den københavnske vestegn trak sig også sejrsrigt ud, da de to hold mødtes i dette års pokalfinale og drømmen om at vinde The Double lever dermed i bedste velgående hos grundspillet suveræne førerhold.

I den anden semifinale er de firedobbelte bronzevindere Fortuna Odense på jagt efter metal af en ædlere karat. Fynboerne sluttede 3’er i grundspillet og møder Lyngby, som sluttede 2’er. Lyngby snuppede sidst et stykke DM-metal tilbage i 2007, hvor det blev til sølv. Dengang blev guld og bronze – ikke overraskende – vundet af Fortuna Odense og Holte.

Semifinalerne spilles bedst af fem kampe.

Semifinaler, damer
14. marts, 14:00: Brøndby – Holte
15. marts, 15:00: Lyngby – Fortuna Odense
17. marts, 19:00: Holte – Brøndby
18. marts, 19:30: Fortuna Odense – Lyngby
21. marts, 14:00: Brøndby – Holte
22. marts, 15:00: Lyngby – Fortuna Odense
24. marts, 18:30: Holte – Brøndby
24. marts, 19:30: Fortuna Odense – Lyngby
28. marts, 14:00: Brøndby – Holte
28. marts, 16:00: Lyngby – Fortuna Odense

Del nyhed

LÆS OGSÅ