Her spiller Danmark mod de polske verdensmestre

Når de danske volleyherrer krydser klinger med de polske verdensmestre i åbningskampen i dette års European League, bliver det i vante og feststemte omgivelser i Antvorskovhallen i Slagelse. Der venter en uhyggelig stærk modstander, når herrelandsholdet i volleyball åbner European League-sæsonen på hjemmebane den 4. og 5. juli. De forsvarende verdensmestre Polen står klar på…

:


Når de danske volleyherrer krydser klinger med de polske verdensmestre i åbningskampen i dette års European League, bliver det i vante og feststemte omgivelser i Antvorskovhallen i Slagelse.

Der venter en uhyggelig stærk modstander, når herrelandsholdet i volleyball åbner European League-sæsonen på hjemmebane den 4. og 5. juli. De forsvarende verdensmestre Polen står klar på den anden side af nettet.

Heldigvis kan de danske volleyherrer glæde sig over at have vant halgulv under fødderne og massiv opbakning i ryggen, idet kampene spilles i Antvorskovhallen i Slagelse. Netop denne kulisse har de seneste år været særdeles feststemt, når herrelandsholdet har spillet European League og EM-kvalifikation.

Og den store opbakning fra både kommune, klub og tilskuere er en af grundene til, at volleyherrerne for tredje år i træk spiller i Slagelse og Antvorskovhallen:

”Slagelse Kommune og VK Vestsjælland har vist stor interesse i volleyball og herrelandsholdet. Det er altid en fornøjelse at komme til Antvorskovhallen, hvor der altid er en feststemt kulisse og fantastisk opbakning fra publikum. Jeg glæder mig til at kunne give alle en unik oplevelse, når herrelandsholdet spiller mod de forsvarende verdensmestre Polen,” siger sportsdirektør og landstræner Mikael Trolle.

European League-kampene spilles som såkaldte double headers, hvor hjemmeholdet spiller kamp to dage i træk mod samme modstander. Der er derfor rig mulighed for at opleve de polske verdensmestre både den 4. og den 5. juli i Antvorskovhallen.

En god volleyballtradition
Den lokale volleyballklub VK Vestsjælland glæder sig til igen at få besøg af herrelandsholdet:

”Det er en god tradition med landsholdsvolleyball i Antvorskovhallen, vi er i gang med at etablere. Vi glæder os til at fortsætte det succesfulde samarbejde med Dansk Volleyball Forbund og Slagelse Kommune omkring internationale volleyballevents. Jeg glæder mig over, at vores politikere og administration er visionære og fremadskuende, for uden denne opbakning kan vi ikke arrangere en så stor event. Både European League og EM-kvalifikationskampe i de seneste år har været en god anledning til at sætte ekstra fokus på volleyball i kommunen i form af skolebesøg, konkurrencer mv,” siger eventansvarlig for Volleyklubben Vestsjælland Flemming Christensen.

Slagelse Kommune ser også frem til igen at danne hjemmebane for volleyherrerne:

”Vi glæder os selvfølgelig til et verdensmesterbrag her i Slagelse, når vi skal møde de forsvarende verdensmestre fra Polen. Vi er en ambitiøs idrætskommune med rigtig mange dygtige udøvere inden for både bredde- og eliteidræt, og vi glæder os til at byde velkommen til det danske herrelandshold i volleyball. Jeg håber, rigtig mange vil lægge vejen forbi Antvorskovhallen og få nogle gode dage med topvolleyball på hjemmebane her i Slagelse Kommune,” siger formand for Kultur-, Fritids- og Turismeudvalget Troels Christensen.

Det er fjerde år i træk, at volleyherrerne er med i European League, som spilles fra den 4. juli til 16. august. Mens Antvorskovhallen er hjemmebane til de første kampe i European League, er det endnu ikke fastlagt, hvor Danmark spiller sine sidste hjemmekampe.

Danmarks program*
Dette års European League spilles over seks weekender. Gruppespillet afvikles fra den 4. juli til den 9. august og slutter af med Final 4 i weekenden den 15.-16. august. Kampene afvikles som såkaldte double-headers, hvor hjemmeholdet spiller kamp to dage i træk mod samme modstander. Nummer 1 og 2 går videre fra puljen til Final 4.

1. runde 4.-5. juli (Antvorskovhallen, Slagelse):
Danmark – Polen

2. runde 11.-12. juli:
Israel – Danmark

3. runde 18.-19. juli:
Danmark sidder over

4. runde 25.-26. juli:
Makedonien – Danmark

5. runde 1.-2. august:
Estland – Danmark

6. runde 8.-9. august:
Danmark – Østrig 

Del nyhed

LÆS OGSÅ