Lokalbrag i DM-kvartfinalen

Hvidovre og Ishøj ligger geografisk særdeles tæt på hinanden, og da sidste runde i Volleyligaens grundspil for herrer var færdigspillet lå klubberne også side om side. I aften spiller de om en plads i semfinalen.   I sidste uge stod Hvidovre- og Ishøj-tropperne så på hver sin side af nettet i den første af potentielt…

:


Hvidovre og Ishøj ligger geografisk særdeles tæt på hinanden, og da sidste runde i Volleyligaens grundspil for herrer var færdigspillet lå klubberne også side om side. I aften spiller de om en plads i semfinalen.  

I sidste uge stod Hvidovre- og Ishøj-tropperne så på hver sin side af nettet i den første af potentielt tre DM-kvartfinaler de to imellem – en kamp, som førstnævnte vandt med sætcifrene 1-3.

Presset er derfor på Ishøj Volley, når Friheden Idrætscenter onsdag aften danner rammerne om den anden semifinale. En sejr til Adam Lukasik og co. vil således sende kvartfinaleserien ud i en tredje og afgørende kamp, mens det omvendte scenarie er ensbetydende med en DM-semifinaleplads til konkurrenterne fra Hvidovre.

KanalSport-kommentator Anders Frank har forud for onsdagens opgør givet sit syn på styrkeholdet de to mandskaber imellem. Det umiddelbart vanskelige spørgsmål er, hvem der er favoritter?

”På baggrund af første kvartfinaleopgør mellem de to fristes man vel til at sige Hvidovre. Men først og fremmest bliver det uhyggeligt tæt. Det er nærmest umuligt at pege på en favorit i det opgør. Men én ting er sikkert, det bliver vildt spændende at se, om Hvidovre allerede i aften spiller sig i semifinalen,” siger Anders Frank.

Han giver desuden sit bud på, hvilke spillere der kan få en afgørende rolle i det skæbnesvangre opgør.

”Hvis Martin Bülow rammer sit niveau og bliver sat rigtigt op, så tror jeg på, at Hvidovre vinder kampen. Men det kræver altså, at modtagningen sidder i skabet hos hjemmeholdet. Ishøj er et hold med et stort potentiale, når de spiller op til sit bedste. Det har vi set igennem hele sæsonen. En mand, man skal holde øje med, er naturligvis deres topscorer og ligaens fjerdemest scorende, Adam Lukasik. Et kræftværk af karakter”, fastslår Anders Frank.

Se onsdagens anden og muligvis sidste DM-kvartfinale imellem Hvidovre VK og Ishøj Volley LIVE på www.kanalsport.dk fra kl. 19:25. Husk desuden, at du kan spille både pre-match og LIVE på kampen, hvor www.bet25.dk står klar med et større udvalg af interessante specials på de to hold allerede nu.

Del nyhed

LÆS OGSÅ