Holte og Fortuna har ét ben i semifinalen

De første opgør i Volleyligaens kvartfinaler på damesiden er spillet. Både Holte og Fortuna Odense vandt på udebane og kan dermed sikre sig en billet til semifinalerne i hjemmevante omgivelser på tirsdag. Der var tilskuerrekord på Asgårdskolen i Køge, da hjemmeholdet tog imod Holte i den første kvartfinale i Volleyligaen. 167 tilskuere var mødt op…

:


De første opgør i Volleyligaens kvartfinaler på damesiden er spillet. Både Holte og Fortuna Odense vandt på udebane og kan dermed sikre sig en billet til semifinalerne i hjemmevante omgivelser på tirsdag.

Der var tilskuerrekord på Asgårdskolen i Køge, da hjemmeholdet tog imod Holte i den første kvartfinale i Volleyligaen. 167 tilskuere var mødt op for at sikre hjemmeholdet den maksimale opbakning i det, der på forhånd virkede som noget af en mundfuld for hjemmeholdet.

Køge stod i sin første slutspilskamp nogensinde, mens modstanderen Holte har sikret sig medaljer i de seneste 27 år i træk.

Køgegenserne kom dog ud som lyn og torden og sikrede sig første sæt med 28-26. Herefter gik dampen lidt af slutspilsdebutanterne, mens Holte samtidig fandt slutspilsrutinen frem og vandt de næste tre sæt til en komfortabel sejr på 1-3 (28-26, 10-25, 18-25, 16-25). Topscorer blev Anneka Hastings med 25 point.

Med sejren kan Holte med en hjemmesejr på tirsdag den 3. marts se frem til at skulle møde de forsvarende danmarksmestre Brøndby i semifinalen.

Fynske finesser giver matchbold på hjemmebane
I den anden kvartfinale skulle Aarhus forsvare den jyske ære i Århus Gl. Stadionhal, da fynske Fortuna Odense kiggede forbi. Fynboerne var på forhånd udråbt til favorit, idet Fortuna hentede ni sejre i grundspillet mod Aarhus’ fire.

Fortuna, der har vundet bronze i de seneste fire sæsoner, var opsatte på at fortsætte medaljehøsten og vandt kampen uden at afgive sæt 0-3 (13-25, 21-25, 20-25).

Sejren giver Fortuna Odense matchbold i kvartfinalen. Vinder de tirsdagskampen på hjemmebane, hedder semifinalemodstanderen Lyngby.

Kvartfinalerne spilles bedst af tre kampe, mens semifinaler og finale spilles bedste af fem kampe.

Kampprogram
26. februar, 18:30: Team Køge – Holte IF (1-3)
27. februar, 20:00: Aarhus Volleyball – Fortuna Odense Volley (0-3)
3. marts, 19:30: Fortuna Odense Volley – Aarhus Volleyball
3. marts, 19:00: Holte IF – Team Køge
7. marts, 15:00: Holte IF – Team Køge
8. marts, 13:30: Fortuna Odense Volley – Aarhus Volleyball

Del nyhed

LÆS OGSÅ