Fyn booker direkte semifinalebilletter

De to fynske klubber Middelfart og Marienlyst er klar til semifinalerne i Volleyligaen. Gentofte, Ishøj, Hvidovre og Randers skal kæmpe om at gøre dem selskab. Grundspillet er slut, og nu tager Danmarks bedste volleyballspillere hul på slutspillet. Middelfart var i en klasse for sig i grundspillet, hvor fynboerne trak sig sejrrigt ud af alle kampe…

:


De to fynske klubber Middelfart og Marienlyst er klar til semifinalerne i Volleyligaen. Gentofte, Ishøj, Hvidovre og Randers skal kæmpe om at gøre dem selskab.

Grundspillet er slut, og nu tager Danmarks bedste volleyballspillere hul på slutspillet.

Middelfart var i en klasse for sig i grundspillet, hvor fynboerne trak sig sejrrigt ud af alle kampe på nær én.  Dermed skrev Middelfart sit navn på den ene semifinaleplads, mens deres modstander skal findes i kvartfinaleopgøret mellem Ishøj og Hvidovre. Den duel fik vi en forsmag på i den sidste kamp i grundspillet, hvor Hvidovre hjemme besejrede Ishøj med 3-2.

Der står også et fynsk mandskab klar i den anden semifinale i form af de forsvarende mestre Marienlyst. Fynboerne er noteret for 11 sejre i grundspillets 14 kampe. Marienlyst skal op imod enten Gentofte eller Randers, som møder hinanden i den anden kvartfinale.

Kvartfinalerne spilles bedst af tre kampe, mens semifinaler og finale spilles bedste af fem kampe.

Kampprogram
26. februar, 20:00: Hvidovre VK – Ishøj Volley
27. februar, 19:30: Randers Novo Volley – Gentofte Volley
3. marts, 19:00: Gentofte Volley – Randers Novo Volley
4. marts, 19:30: Hvidovre VK – Ishøj Volley
6. marts, 18:00: Hvidovre VK – Ishøj Volley
7. marts, 13:00: Gentofte Volley – Randers Novo Volley

Del nyhed

LÆS OGSÅ