50 shades of volleyball – læs magasinet

Årets første udgave af Volleyball Magasinet kommer vidt omkring i volleyballens verden. Du kan blandt andet læse om ubarmhjertige landinger og hemmeligheden bag en god modtagning i det store portræt af Årets danske volleyballspiller Ci Eshel. Du kan også læse historien bag krumme håndled og en uforglemmelig blodtud til den syvdobbelte danske mester og et af de…

:


Årets første udgave af Volleyball Magasinet kommer vidt omkring i volleyballens verden. Du kan blandt andet læse om ubarmhjertige landinger og hemmeligheden bag en god modtagning i det store portræt af Årets danske volleyballspiller Ci Eshel.

Du kan også læse historien bag krumme håndled og en uforglemmelig blodtud til den syvdobbelte danske mester og et af de første medlemmer af dansk volleyballs Hall of Fame Ole Schmidt.

Der er glædelige gensyn med Dansk Volleyball Galla, og DR-journalisten Frederik Lindved sætter ord på, hvordan det føles at kommentere EM i volleyball i radioen.

Månedens ildsjæl giver et bud på, hvorfor volleyball fungerer godt som integration, inden Volleywood med 50 spørgsmål kommer hele vejen rundt om den canadiske stjernediagonal Gavin Schmitt. Find også svaret på, hvem Volleywood har kåret til den lækreste volleyballspiller i 2014.

Som medlem af DVBF får du hver måned Volleyball Magasinet i din inbox – ganske gratis.

Læs magasinet online herunder eller download det som pdf her. God fornøjelse 

Del nyhed

LÆS OGSÅ