CEV låner pressechef til European Games

Dansk Volleyball Forbunds pressechef Jakob Wärme Hansen skal dække European Games for det europæiske volleyballforbud CEV. Det europæiske volleyballforbud CEV har efter et godt samarbejde i forbindelse med EM i volleyball 2013 i Danmark og Polen engageret Dansk Volleyball Forbunds pressechef Jakob Wärme Hansen til at dække volleyballturneringen ved European Games. ”Det er et stort…

:


Dansk Volleyball Forbunds pressechef Jakob Wärme Hansen skal dække European Games for det europæiske volleyballforbud CEV.

Det europæiske volleyballforbud CEV har efter et godt samarbejde i forbindelse med EM i volleyball 2013 i Danmark og Polen engageret Dansk Volleyball Forbunds pressechef Jakob Wärme Hansen til at dække volleyballturneringen ved European Games.

”Det er et stort skulderklap til Jakob og det arbejde, han lavede under EM og fortsat laver til dagligt i Dansk Volleyball Forbund. Udpegelsen af Jakob som en del af den officielle CEV-delegation til European Games er samtidig med til at markere Danmark på det europæiske volleyballlandkort,” siger Mikael Trolle, sportsdirektør i Dansk Volleyball Forbund.

”European Games er en super spændende udfordring, som jeg glæder mig rigtig meget til at prøve kræfter med. Jeg skal suge en masse erfaringer til mig fra et kæmpe setup, som også giver mulighed for at hente inspiration og gode ideer med tilbage til Danmark. Samtidig kunne det da være sjovt at se nogle af de danske atleter i aktion i Baku,” siger Jakob Wärme Hansen.

European Games er en kontinental sportsevent, som kan sidestilles med fx Asien Games. Legene kaldes populært kaldes for ’det europæiske OL’, er det første af sin art og afholdes i Aserbajdsjans hovedstad Baku i perioden 12.-28. juni 2015.

Danmark sender op mod 60 atleter af sted til European Games. 

Del nyhed

LÆS OGSÅ