Wildcardholds deltagelse i Danmarksturneringen samt reglement for talentspiller og dobbeltklubstilhørsforhold

DVBF’s Forretningsudvalg har godkendt  reglerne for: ·         Wildcardholds deltagelse i Danmarksturneringen ·         Dobbelt klubtilhørsforhold og·         Talentspillere for sæsonen 2015-16 I de tre reglementer gælder det, at der kun er foretaget mindre ændringer for at præcisere reglerne, og som følge af den nye turneringsstruktur indplaceres nye wildcard-hold fremadrettet udelukkende i 2. og 3. division. Ansøgningsfristen for…

:


DVBF’s Forretningsudvalg har godkendt  reglerne for:

·         Wildcardholds deltagelse i Danmarksturneringen
·         Dobbelt klubtilhørsforhold og
·         Talentspillere
for sæsonen 2015-16

I de tre reglementer gælder det, at der kun er foretaget mindre ændringer for at præcisere reglerne, og som følge af den nye turneringsstruktur indplaceres nye wildcard-hold fremadrettet udelukkende i 2. og 3. division.

Ansøgningsfristen for ansøgning om wildcardhold er forsat 1. marts.

Reglementerne kan også downloades fra volleyball.dk

Del nyhed

LÆS OGSÅ