Er det DM-finalisterne, som mødes i aftenens topbrag?

Med få runder tilbage af grundspillet i Volleyligaen tegner der sig et mere og mere tydeligt billede af, hvem der kommer til at stå i DM-finalerne. Det mener Kanal Sports faste volleyballkommentator, der her kommer med sit bud på en DM-favorit. Der er trængsel i toppen af Volleyligaen for herrer, hvor Middelfart, Gentofte, Marienlyst og…

:


Med få runder tilbage af grundspillet i Volleyligaen tegner der sig et mere og mere tydeligt billede af, hvem der kommer til at stå i DM-finalerne. Det mener Kanal Sports faste volleyballkommentator, der her kommer med sit bud på en DM-favorit.

Der er trængsel i toppen af Volleyligaen for herrer, hvor Middelfart, Gentofte, Marienlyst og Ishøj holder hinanden i kort snor. I aften mødes netop Middelfart og Marienlyst i det, der udover duellen om Fyn også kan vise sig at blive en direkte duel om Volleyligaens 1. plads.

Værterne fra Lillebæltsområdet har haft en forrygende sæson 2014/2015 indtil videre, hvor holdet har hentet 9 sejre i 10 kampe – og kun tabt til de nærmeste forfølgere fra Gentofte.

De forsvarende mestre fra Marienlyst er efter en skidt sæsonstart kommet tilbage på rette spor og har vundet de seneste syv kampe i turneringen. Spørgsmålet er så, om den stime kan fortsætte, når rækkens tophold står på den modsatte side af nettet?

”Efter en spændende sæsonstart med et bredt felt af medaljekandidater, så synes jeg nu, at vi er nede på de tre sædvanlige; Marienlyst, Middelfart og Gentofte,” siger Anders Frank, fast volleyballkommentator på Kanal Sport.

”Middelfart topper godt nok tabellen pt. og har Jaroslav Bogdanovic, som hamrer point ned. Men jeg synes, at de mangler lidt endnu for at kunne vinde danmarksmesterskabet,” siger han.

”I min optik er Marienlyst og Gentofte favoritter. Marienlyst har været sat tilbage af deres egen overlegenhed i de forrige sæsoner, hvor de altid kunne komme frem til åbne chancer. Men det ser ud til, at Gentofte har læst dem, som vi så i Final 4. Marienlyst skal genopfinde sig selv, hvis de skal blive mestre. Gentofte har en stor bredde, og det tror jeg, bliver afgørende i finaleserien,” siger Anders Frank.

”Hvidovre er ude. De har kun vundet to sæt, efter Mads Ditlevsen tog afsted. De har godt nok fået tilgang af Martin Bülow, men han har alt andet lige bare ikke samme klasse. Ishøj startede godt, men jeg mener ikke, at de er slutspilsparate,” siger han.

Følg topbraget imellem Middelfart og Marienlyst live på www.kanalsport.dk fra kl. 18:55.

Skulle man have lyst til at spille på kampen, står www.bet25.dk klar med et større udvalg af odds. I den forbindelse er hjemmeholdet i skrivende stund gjort til favoritter og giver pengene 1.65 for en sejr, mens en sejr til gæsterne fra Marienlyst belønnes med odds 2.10.

Del nyhed

LÆS OGSÅ