Inden topopgøret: Placering i grundspillet kan afgøre DM

Grundspillet i Volleyligaen nærmer sig sin afslutning. Og her kan det være uhyggelig vigtigt, hvilken placering topholdene slutter på i jagten på mesterskabet. Kanal Sports faste volleyballkommentator kommer med sit bud på en DM-favorit. Brøndby og Fortuna Odense brager i aften sammen i et vaskeægte topopgør i Volleyligaen. Brøndby Volleyball Klub har haft en suveræn…

:


Grundspillet i Volleyligaen nærmer sig sin afslutning. Og her kan det være uhyggelig vigtigt, hvilken placering topholdene slutter på i jagten på mesterskabet. Kanal Sports faste volleyballkommentator kommer med sit bud på en DM-favorit.

Brøndby og Fortuna Odense brager i aften sammen i et vaskeægte topopgør i Volleyligaen.

Brøndby Volleyball Klub har haft en suveræn 2014/2015-sæson, hvor holdet indtil videre har trukket sig sejrrigt ud af hele 10 kampe. Kun Lyngby Volley har formået at besejre det tidligere mesterskabshold fra Vestegnen, som har skabt sig et pænt forspring ned til de nærmeste forfølgere fra Fortuna Odense Volley.

Netop Fortuna Odense Volley står på den modsatte side af nettet i aftenens kamp, hvor de skal forsøge at smide grus i det efterhånden velsmurte Brøndby-maskineri. Fynboerne må i den forbindelse forventes at komme med en god portion selvtillid i rygsækken efter sidste rundes suveræne sejr i lokalopgøret mod DHV Odense.

Anders Frank, Kanal Sports faste volleyballkommentator, har en klar idé om, hvem han ser som DM-favoritter.

”Mit umiddelbare bud er, at Brøndby er favoritter. De er ikke ligefrem blevet mindre svage med tilgangen af Trine Kjelstrup og den norske landsholdsspiller Juliane Mikaelsen. Det er to spillere, som lægger til et i forvejen stærkt angreb,” siger han.

”Rent angrebsmæssigt er Brøndby milevidt foran fx Holte. Men de kan rystes, hvis der bliver lagt et godt servepres på dem. Jeg synes stadigvæk, at der er en bred front i toppen af Volleyligaen, hvor Lyngby på deres bedste dage kan spille fuldstændig lige op med Brøndby,” siger Anders Frank.

”Fortuna Odense er meget afhængige af Malina Terrell. Hun skal præstere, hvis de vil spille med. Holte tror jeg ikke rigtig på, da de har skiftet så meget ud på holdet, at de stædig hænger en smule efter. Men man må aldrig afskrive dem. Den endelige placering i grundspillet kan blive meget afgørende for, hvem der kommer til at stå overfor hinanden i DM-finalerne.”

Følg topbraget imellem Brøndby og Odense live på www.kanalsport.dk fra kl. 19:00.

Skulle man have lyst til at spille på kampen, står Bet25 klar med et større udvalg af odds. I den forbindelse er hjemmeholdet ikke uventet blevet gjort til favoritter og giver pengene 1.25 for en sejr, mens en sejr til gæsterne fra Odense belønnes med odds 4.00.

Del nyhed

LÆS OGSÅ