Volleyevent

Penge i klubkassen, synlighed overfor sponsorer og flere medlemmer. Det lyder som et drømmescenarie, men kan meget vel blive en realitet med lanceringen af Dansk Volleyball Forbunds nye koncept Volleyevent.dk.  Konceptet går i al sin enkelthed ud på at tilbyde virksomheder et anderledes firmaarrangement for deres medarbejdere, kunder eller sponsorer. Til en Volleyevent spiller deltagerne…

:


Penge i klubkassen, synlighed overfor sponsorer og flere medlemmer. Det lyder som et drømmescenarie, men kan meget vel blive en realitet med lanceringen af Dansk Volleyball Forbunds nye koncept Volleyevent.dk

Konceptet går i al sin enkelthed ud på at tilbyde virksomheder et anderledes firmaarrangement for deres medarbejdere, kunder eller sponsorer.

Til en Volleyevent spiller deltagerne en volleyball-turnering på minibaner i et tematiseret område med parasoller, pavilloner og god musik.

Det fleksible koncept gør, at en Volleyevent kan laves både i idrætshallen, på græsplænen, på stranden eller en tom lagerhal. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser.

”Det vigtigt, at en volleyevent henvender sig til alle deltagerne – uanset om man er med for at vinde eller blot for at hygge sig på sidelinjen. Volleyevent er et helhedskoncept, hvor alle i virksomheden får noget ud af at være med,” siger Thomas Bjørn-Lüthi, event manager på Volleyevent.

Der er altid fri drikkevarer i form af kildevand, sodavand og øl til en volleyevent. Derudover kan virksomheden vælge at krydre eventen med en til flere tilkøbsmuligheder som pølsevogn og massage.

Dansk Volleyball Forbund garanterer med sin store rutine kvaliteten på volleyball-delen.

Volleyklubberne tjener penge
Volleyevent er et led i at skabe merværdi til hele Volleyball Danmark. Derfor kan de lokale volleyballklubber også se frem til at tjene penge til klubkassen i forbindelse med Volleyevent.

Hvis klubben finder et firma, en lokal sponsor eller andre, som vil prøve Volleyevent – så er der kontant belønning:

”Ideen er, at klubben inviterer, Dansk Volleyball Forbund leverer og virksomheden betaler. Volleyevent er dermed en god og overskuelig mulighed for klubberne til at tjene lette penge til klubkassen,” siger Peter Morell, bredde- og udviklingschef i Dansk Volleyball Forbund.  

”Samtidig kan en Volleyevent være med til at gøre volleyball mere populær blandt virksomheder og samarbejdspartnere i nærmiljøet, hvilket forhåbentlig også vil tiltrække flere medlemmer til klubben. Det er win-win for volleyball,” siger han.

I praksis tjener klubben 40. kr. pr. deltager i en volleyevent med minimum 40 deltagere. Det eneste klubben skal gøre, er at lave aftalen med virksomheden. DVBF koordinerer, planlægger og afholder eventen.

Derudover kan klubben tjene yderligere, da DVBF skal bruge en række personer til afvikling af en Volleyevent. Stiller klubben med mandskab hertil, tikker der yderligere penge ind på klubkontoen.

Dansk Volleyball Forbunds indtægter vil gå til at højne kvaliteten af forbundets eksisterende aktiviteter.

Yderligere oplysninger: Event manager Thomas Bjørn-Lüthi, tlf: 61 30 39 41 eller thb@volleyball.dk

BESØG VOLLEYEVENT.DK

Turneringsform
Der spilles på teenvolley-baner.
Holdene består af 3-8 personer.
Turneringsafviklingen lægger sig op ad skolestævnekonceptet.
Hallen bliver opbygget med et volleyball-tema, hvor deltagerne kan slappe af og hygge, når de ikke spiller.

Del nyhed

LÆS OGSÅ