Verdensmestre venter volleyherrerne i European League

Ingen ringere end de polske verdensmestre er modstanderen i første kamp, når de danske volleyherrer spiller European League til sommer. Der kommer fornemt og uhyggelig stærkt besøg, når herrelandsholdet i volleyball åbner European League-sæsonen på hjemmebane den 4. juli. De forsvarende verdensmestre Polen står klar på den anden side af nettet. Derudover hedder modstanderne i…

:


Ingen ringere end de polske verdensmestre er modstanderen i første kamp, når de danske volleyherrer spiller European League til sommer.

Der kommer fornemt og uhyggelig stærkt besøg, når herrelandsholdet i volleyball åbner European League-sæsonen på hjemmebane den 4. juli. De forsvarende verdensmestre Polen står klar på den anden side af nettet.

Derudover hedder modstanderne i den europæiske landsholdsturnering Makedonien, Estland, Østrig og Israel. Det stod klart, efter der i dag var lodtrækning i det europæiske volleyballforbunds hovedsæde i Luxembourg.

Lodtrækningen glæder landstræner Mikael Trolle:

”Det er utroligt spændende at skulle møde verdensmestrene i åbningskampen i European League og endda på hjemmebane. Polen er vores gode venner, vi arrangerede EM sammen med dem forrige år, nu bliver det sjovt at møde dem på banen,” Mikael Trolle.

”Polen er en selvsagt en uhyggelig svær modstander. Men det bliver en lækkerbisken for det danske volleyballpublikum, som allerede nu bør sætte et kryds i kalenderen. Vi har gode erfaringer med de øvrige modstandere, som vi har spillet fint op med i de forgange år i European League,” siger han.

Det er fjerde år i træk, at volleyherrerne er med i European League, som spilles fra den 4. juli til 16. august. Det er endnu ikke fastlagt, hvor Danmark spiller sine hjemmekampe.

Danmarks program*
Dette års European League spilles over seks weekender. Gruppespillet afvikles fra den 4. juli til den 9. august og slutter af med Final 4 i weekenden den 15.-16. august. Kampene afvikles som såkaldte double-headers, hvor hjemmeholdet spiller kamp to dage i træk mod samme modstander. Nummer 1 og 2 går videre fra puljen til Final 4.

1. runde 4.-5. juli:
Danmark – Polen

2. runde 11.-12. juli:
Israel – Danmark

3. runde 18.-19. juli:
Danmark sidder over

4. runde 25.-26. juli:
Makedonien – Danmark

5. runde 1.-2. august:
Estland – Danmark

6. runde 8.-9. august:
Danmark – Østrig

* Med forbehold for, at kampdagene kan rykkes

Del nyhed

LÆS OGSÅ