Holte på hård opgave i kampen om det nordiske mesterskab

Holte skal på hjemmebane forsvare de danske farver, når finalekampene i Nordic Club Championship for damer spilles i weekenden. Finalerne tegner i år til at blive mere jævnbyrdige og nervepirrende end længe. Det skyldes ikke mindst, at Norge stiller op med to tophold i form af Stod Volley og Oslo Volley. De to tophold har…

:


Holte skal på hjemmebane forsvare de danske farver, når finalekampene i Nordic Club Championship for damer spilles i weekenden. Finalerne tegner i år til at blive mere jævnbyrdige og nervepirrende end længe.

Det skyldes ikke mindst, at Norge stiller op med to tophold i form af Stod Volley og Oslo Volley. De to tophold har på det seneste besejret hinanden på skift og opnået overbevisende resultater i den hjemlige liga.

Det samme har den svenske deltager i finalerunden, Engelsholm VS, der er fuldstændig overlegne i ligaen på den anden side af sundet og har vundet sine seneste 17 kampe.

De tre udenlandske hold har vundet mesterskabet de seneste fem år. Engelholm VS vandt i 2010 og 2011, Oslo Volley i 2012 og Stod Volley i 2013 og 2014.

Cheftræner Sven-Erik Lauridsen placerer dog også, trods hjemmebanefordel, favoritværdigheden et andet sted i Skandinavien.

”Det bliver noget af en opgave. Det er tre enormt stærke hold, som kommer på besøg. Det bliver svært, og vi er ikke favoritter i finalespillet, men vi spiller selvfølgelig vores chance. Man har før set, at resultaterne flasker sig på en sjov måde, så vi er klar til at tage kampen op,” siger han.

”Vi ser frem til at spille nogle gode kampe i Holte Hallen og give publikum en god oplevelse. Vi er i gang med at forberede holdet bedst muligt,” siger Sven-Erik Lauridsen.

Finalespillet består af én pulje, hvor alle spiller mod alle. Der er fri entré i Holte Hallerne.

Program
Fredag den 30. januar
17.30: Engelholm – Holte
20.00: Stod – Oslo

Lørdag den 31. januar
15.00: Oslo – Engelholm
17.30: Stod – Holte

Søndag den 1. februar
11.00: Oslo – Holte
13.30: Engelholm – Stod
 
Læs mere og følg med her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ